Španski brend MANGO nastavlja sa svojom strategijom lansiranja redovnih mesečnih kampanja kojima otkriva poslednje trendove. Oktobarska kampanja snimljena je u Los Anđelesu, a glavne zvezde su Shelby Hayes i Grace Hartzel.

Oktobarski deo kolekcije obiluje različitim uticajima 80-tih kao i pank rok detaljima, uz obilje crvene i crne boje. Meš čarape upotpunjavaju autfite, dok se animal i tartan printovi javljaju u majicama, cigaret pantalonama i mini suknjama u kombinacijama sa oversized kaputima. Zajedno sa Argyle printom u trikotaži, oplemenjuju ovaj tipično britanski stil. Jedan od must have modela je i somotsko odelo u kombinaciji sa romantičnim bluzama koje su u kontrastu sa rok stilom.

Mango prodavnice se nalaze u Beogradu – Delta city, UŠĆE Shopping center i Knez Mihailova 20, kao Novom Sadu – BIG Shopping center i Podgorici – Delta city.

MANGO OCTOBER 2016 CMYK1 MANGO oktobarska kampanja: Bekstvo u divljinu američke pustinje MANGO OCTOBER 2016 CMYK2 MANGO oktobarska kampanja: Bekstvo u divljinu američke pustinje MANGO OCTOBER 2016 CMYK3 MANGO oktobarska kampanja: Bekstvo u divljinu američke pustinje MANGO OCTOBER 2016 CMYK4 MANGO oktobarska kampanja: Bekstvo u divljinu američke pustinje MANGO OCTOBER 2016 CMYK5 MANGO oktobarska kampanja: Bekstvo u divljinu američke pustinje MANGO OCTOBER 2016 CMYK6 MANGO oktobarska kampanja: Bekstvo u divljinu američke pustinje MANGO OCTOBER 2016 CMYK7 MANGO oktobarska kampanja: Bekstvo u divljinu američke pustinje
Comments