Novembar je mesec koji nam nagoveštava dolazak zime i praznične sezone, ali ipak – i dalje smo u jesenjem periodu i nismo još uvek spremni da se odreknemo toplih tonova crvene i narandžaste, kao i motiva jesenjeg lišća i kafe sa cimetom. U ovom periodu volimo da se igramo sa bojama i dezenima, a pored odevnih komada, ova igra ogleda se i u jedinstvenom načinu šminkanja i manikirima koji su najbolji pokazatelj sezone u kojoj se nalazimo. Ukoliko tražite inspiraciju za novembarski manikir, u nastavku teksta vam predstavljamo nekoliko trendy predloga koje ćete poželeti da uradite odmah!

Animal print nokti

Animal print ove sezone prisutan je u svemu, u odevnim kombinacijama, modnim aksesoarima, pa tako i u svetu manikira! Ovaj neobični i jedinstveni trend, razumemo, nije za svakoga, ali ako volite da eksperimetišete sa šarama na noktima, savršen je za vas. Sa animal print manikirom definitvno ćete biti u centru pažnje, naročito ako ga uklopite uz outfit u istom dezenu!

Klasičan manikir u bojama jeseni

Ok, ne baš toliko klasičan. Ovaj tip manikira u trendu je poslednjih meseci, a na jesen samo dobija svoju verziju u jesenjim bojama, kao što su narandžasta, cigla-crvena, siva, tamnobraon i petrolej-plava. Slobodno se bezbrižno igrajte sa kombinovanjem ovih boja, koje nisu preterano bliske jedne drugima i verujte nam da će izgledati dobro u kombinaciji. Ukoliko ste raspoložene za dodatnu razigranost, nokte na drugoj ruci možete obojiti u još pet različitih nijansi, a ukoliko niste – samo ponovite isti princip kao na prvoj.

Comments