Da li vam je nekada jednostavno dosta minimalizma, nežnosti, jednostavnosti i elegantnosti? Osećate se kao da biste iskočile iz svoje kože i vrištale, obukle sve najjače boje koje posedujete, razbarušile kosu i našminkale se baš onako “full” – jer vam se smučilo da sat vremena pokušavate da učinite kao da nemate šminku, a imate je. Da, znamo, i mi se osećamo isto. Ponekad je minimalizam dobar, ali ponekad nam se čini da nas on guši i ubacuje u kutiju iz koje nam nema izlaska i koja deluje kul, ali zapravo u njoj nema vazduha. Zato, vreme je da se oslobodite, pustite svoju neobuzdanu estetiku i prirodu na videlo i uživate u svoj pažnji koju ćete privući na sebe. To ste vi, i svet to treba da zna! Jedan od načina da pokažete svoje ja, a da baš ne bodete u oči ljude oko sebe, je da nosite zanimljiv i autentičan manikir, a u nastavku teksta predstavljamo nekoliko naših omiljenih predloga.

Nokti sa raznobojnim plamenovima

Vatrena strana se najbolje pokazuje vatrom, pa zašto ne biste svoje nokte ukrasili plamenovima raznih boja? Oni ne moraju biti u klasičnoj vatra-crvenoj boji, čak je poželjnije da ne budu, već biste ih mogli uraditi u neobičnim neon kombinacijama, različitim na svakom noktu. Kako ne biste baš preterali i kako bi plamenovi došli do izražaja, neka vam nokatna ploča bude prekrivena jednostavnim, jednobojnim lakom.

Šahovska tabla kao inspiracija

Da li ste i vi opsednuti serijom “Queen’s Gambit”? Naravno, kao i ceo svet – i mi smo. To nas je inspirisalo da se poigramo i sa manikirom, pa zato predlažemo da od noktiju napravite prave male šahovske table, u crno-beloj ili teget-beloj kombinaciji. Celokupnu priču možete umiriti time što vam neće svi nokti biti u ovom dezenu, već samo poneki, ali ako želite da idete do kraja – neka budu i svi. Hej, sloboda je vaša – da učinite sve što želite!

Neon, neon, neon

Nokti neon boje se često vezuju za letnji period, ali mi nismo sigurni zašto je to baš tako. Oni mogu podjednako efektno izgledati i u zimskom periodu, a mi želimo da se oprobamo u svim neon bojama! Trenutno je ipak najaktuelnija neon-zelena boja, te ako ste novi u neon svetu preporučujemo vam da se odlučite za nju, ali naravno – i ostale nijanse su opcija. Sijajte i uživajte u svakom trenutku!

Comments