Kožna haljina

Kožna haljina, ili duga crna, kožna košulja mogu biti odlična zamena za lagane, letnje haljine ovog septembra. Poigrajte se sa užim formama koje će vam naglasiti telo i u kojima će vam biti komforno i toplo. Slobodno preterajte i kožnu haljinu uklopite uz kožne cipele, torbu ili čak i mantil preko. Jesen je pravo vreme za isprobavanje slojevitih autfita!

Top od kože

Kožni top može biti odličan odevni komad koji će osvežiti vaš jesenji stajling. Možete ga, kao čuvena it devojka i stilska ikona Alexa Chung nositi preko elegantne haljine, a možete ga nositi i samostalno, u kombinaciji sa pantalonama ili suknjom. U svakom slučaju, top od kože odlično izgleda u slojevitim odevnim kombinacijama, a trenutno je u trendu nositi ga preko drugog odevnog komada, kao što su bluza, haljina ili košulja.

Odelo od kože

Ako ste pristalica trenda oversze odela, obradovaće vas činjenica da ove jeseni možete nositi i odelo od kože. Nošenje odela samo je po sebi modni statement, a još veći ako je u pitanju odelo od kože, koje je dobro ukrojeno.

Naslovna fotografija: instagram.com/creativeinspomagazine

Jovana Pantić

Comments