Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Na svečanoj ceremoniji u Beogradu, za počasnog profesora Muzičke Akademije “Alfa” Univerziteta, imenovana istaknuta umetnica performansa Marini Abramović, koja je ujedno i dobitnica ovogodišnje Nagrade Braća Karić u oblasti umetnosti.

Povelju počasnog profesora Marini Abramović urucila je Danica Karić, idejni tvorac koncepta Muzičke Akademije Alfa univerziteta, dok se osnivač Karić Fondacije i predsednik Saveta “Alfa” univerziteta  Milanka Karić obratila pristunima prigodnim govorom.

Dodela zvanja pocasnog profesora Alfa Univerziteta Marini Abramovic Marina Abramović kao počasni profesor Muzičke akademije Alfa Univerziteta

Povelju počasnog profesora Marini Abramović urucila je Danica Karić

Gospođa Avramović je skoro sat vremena odgovarala na pitanja studenata Akademije umetnosti, Muzičke Akademije, Fakulteta za menadžment “Alfa” univerziteta, kao i drugih uvaženih zvanica. Marina je govorila i o osnivanju  instituta za performans 2014. godine čiji je arhitekta poznati Rem Kolhas. Obećala je da će uskoro da se vrati na Univerzitet da održi  predavanje.

Dodela zvanja pocasnog profesora Alfa Univerziteta Marini Abramovic 7 Marina Abramović kao počasni profesor Muzičke akademije Alfa Univerziteta

Dobitnica ovogodišnje Nagrade Braća Karić u oblasti umetnosti

U publici su između ostalih bili Marinin brat prof. Velimir Abramović, bratanica Ivana Abramović, Olivera Katarina, Mane Sakić, Aleksandra Perović, Ana Sofrenović, Žana Poliakov, Aleksandar Đuričić i mnoge druge uvažene zvanice.

Editors choice