Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Na svečanoj ceremoniji u Beogradu, za počasnog profesora Muzičke Akademije “Alfa” Univerziteta, imenovana istaknuta umetnica performansa Marini Abramović, koja je ujedno i dobitnica ovogodišnje Nagrade Braća Karić u oblasti umetnosti.

Povelju počasnog profesora Marini Abramović urucila je Danica Karić, idejni tvorac koncepta Muzičke Akademije Alfa univerziteta, dok se osnivač Karić Fondacije i predsednik Saveta “Alfa” univerziteta  Milanka Karić obratila pristunima prigodnim govorom.

Dodela zvanja pocasnog profesora Alfa Univerziteta Marini Abramovic Marina Abramović kao počasni profesor Muzičke akademije Alfa Univerziteta

Povelju počasnog profesora Marini Abramović urucila je Danica Karić

Gospođa Avramović je skoro sat vremena odgovarala na pitanja studenata Akademije umetnosti, Muzičke Akademije, Fakulteta za menadžment “Alfa” univerziteta, kao i drugih uvaženih zvanica. Marina je govorila i o osnivanju  instituta za performans 2014. godine čiji je arhitekta poznati Rem Kolhas. Obećala je da će uskoro da se vrati na Univerzitet da održi  predavanje.

Dodela zvanja pocasnog profesora Alfa Univerziteta Marini Abramovic 7 Marina Abramović kao počasni profesor Muzičke akademije Alfa Univerziteta

Dobitnica ovogodišnje Nagrade Braća Karić u oblasti umetnosti

U publici su između ostalih bili Marinin brat prof. Velimir Abramović, bratanica Ivana Abramović, Olivera Katarina, Mane Sakić, Aleksandra Perović, Ana Sofrenović, Žana Poliakov, Aleksandar Đuričić i mnoge druge uvažene zvanice.

Editors choice