Grupa uticajnih žena, “Leading Ladies”, među kojima se nalaze i Ema Tompson, Eni Lenoks i Rita Ora učestvovale su u novoj kampanji za brend Marks & Spencer. Njih je fotografisala Eni Libovic u okviru kampanje za proleće/leto 2014. godine.

Pored gorenavedenih dama, tu si i Dorin Lorens, supermodel Alek Vek, dizajnerka Lulu Kenedi, kuvarica Rejčel Ku i inženjerka Roma Agraval.

Koju od “vodećih dama” prepoznajete na slici?

143 Marks & Spencer dame: Različite, a jedinstvene!Izvršni direktor marketinga i razvoja poslovanja M&S naglasio je da je izbor pao na njih baš zbog različitih stilova života, profesija, ali i podjednako uspešnih rezultata.

On je dodao da ove dinamične “vodeće žene” predstavljaju jedinstvenost i raznolikost žena Velike Britanije.

Marks & Spencer je demokratski brend koji je relevantan za žene svih uzrasta i segmenata života. Ova kampanja je bio prirodan način da se oda slava ženama. Kampanja je otelotvorenje pravog britanskog stila, kvaliteta i raznovrsnosti, koja zajedničkim silama može jedino da se manifestuje kroz uspeh.

226 Marks & Spencer dame: Različite, a jedinstvene!Eni Libovic je fotografije uslikala na različitim lokacijama, a akcenat je stavljen kako na modelima, tako i na prirodi koja je odlično prikazana scenama u primorskom selu.

Pretežno su zastupljeni monohromatski komadi, ženstveni cvetni dezeni, haljine koje ističu figure, apstraktni printovi koji dominiraju, ali i neobavezan element – metalik.

Izgleda da je M & S napravio oglasnu kampanju tako da je gotovo nemoguće ne zaljubiti se u nju.

Haljine su u prodavnicama od 31. marta!

315 Marks & Spencer dame: Različite, a jedinstvene! 411 Marks & Spencer dame: Različite, a jedinstvene!

Violeta Stojanović

Comments