Brend Calvin Klein ostaje odan minimalizmu i kada su kupaći kostimi u pitanju. Ukoliko želite da izgledate šik, a da izbegnete colour blocking trend i floralne printove, Calvin Klein vam predlaže zavodljive bikinije i zanimljive jednodelne kupaće kostime u crnoj i beloj boji. Prelepa manekenka Marlos Horst (Marloes Horst) je lice ove kampanje, a fotograf je Sebastijan Kim (Sebastian Kim).

124 Marloes Horst za Calvin Klein Swimwear leto 2011. godine 219 Marloes Horst za Calvin Klein Swimwear leto 2011. godine 314 Marloes Horst za Calvin Klein Swimwear leto 2011. godine 412 Marloes Horst za Calvin Klein Swimwear leto 2011. godine

Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments