Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Najavljeni album nosiće naziv “Overexposed” i, po rečima članova benda, pesme na njemu biće raznovrsne i više “pop” od njihovih dosadašnjih hitova. Kako su na pesmi “Moves Like Jagger” prvi put sarađivali sa autorima koji nisu ujedno i članovi sastava, muzičari iz grupe Maroon 5 odlučili su da za potrebe novog albuma primene isti recept. “Želeli smo da stvorimo nešto što će zvučati savremeno, uz elemente zvuka stare pop muzike“, izjavio je gitarista benda, Džejms Valentajn (James Valentine).

Maroon+5+M5 Maroon 5 izdaje novi album

Uskoro ćemo đuskati uz nove pesme slavne petorke

Izvršni producenti najavljenog albuma grupe Maroon 5 predvođene Adamom Levinom (Adam Levine) su Maks Martin (Max Martin), Rajan Teder (Ryan Tedder) i Beni Blanko (Benny Blanco). Dok album “Overexposed” ne stigne do ušiju javnosti, zaigrajte još jednom kao Mik Džeger (Mick Jagger)!


Aleksandra Gavrilović je diplomirana novinarka iz Novog Sada sa budućom diplomom mastera teorije kulture. Drugi kažu da šarmantno dozira cinizam, a ona dodaje da joj ni sarkazam nije stran. U koncertima uživa samo iz prvog reda. Ima nemilosrdno oko za naslovne strane modnih časopisa. Ponosno nikada neće odrasti. I ne voli da priča o sebi u trećem licu.

Editors choice