Za one koji prate dešavanja na astrološkom planu, znaju da je Mars planeta akcije, te da kada uđe u neki znak akciju izaziva i sprovodi. Već krajem nedelje, ova planeta će ući u znak Raka, a to će u skladu sa drugim planetama i njihovim trenutnim položajima, dovesti do brojnih dešavanja na ljubavnom planu, od velikih raskida, pa do strastvenih novih veza, a burno će biti i na finansijskom planu, nekima bolje, a nekima lošije. Evo i kako će biti u narednom periodu, sve do 20. jula za svaki znak ponaosob.

Ovan

Mars donosi brojna velika i burna dešavanja u tvom ljubavnom životu. Mnogo dešavanja sa pertnerom ili osobom za koju poželiš da to postane, kao i veoma “vatren” seksualni život predstoji ti u narednom periodu. Kada su finansije u pitanju, trebalo bi da odložiš veća ulaganja, jer nije povoljan period za to.

Bik

Ništa drugačije nije rezervisano ni za Bikove. Međutim, tebe očekuje jedno zanimljivo, poznanstvo koje će ostaviti jak utisak na tebe i iz kojeg će se sasvim sigurno roditi velika i snažna osećanja.

astrologija 2 Mars je u znaku Raka: Evo šta to donosi svim horoskopskim znakovima na ljubavnom planu

Blizanci

Veoma povoljan period kada su finansije u pitanju. Neminovno je da će doći do uvećanja i velikih dobitaka, ali i do želje za nekontrolisanim trošenjem, koje treba staviti u “kavez” i smiriti. Kada je ljubav u pitanju, Mars tvom znaku zadaje malo problema, pa će se tako kod većine pojaviti sumnja i nepoverenje prema partneru i njegovim postupcima.

Rak

Mars je u tvom znaku, pa će tako na tebe najviše i uticati. Ovog puta on tvoju emotivnu stranu još pojačava, pa će sva osećanja biti mnogo izraženija. U nekim trencuima će to biti veoma dobro, a u drugim napoželjno, ali u svojoj drugoj polovini boravka u tvom znaku donosi ti veliku i neočekivanu zaljubljenost.

Comments