D Express i Mastercard vam omogućavaju da beskontaktno plaćate pošiljke karticom ili mobilnim novčanikom u trenutku preuzimanja i tako uštedite vreme

Olaksajte sebi pretpraznicnu kupovinu – kupite poklone onlajn a placajte karticom u trenutku dostave 1 Olakšajte sebi pretprazničnu kupovinu – kupite poklone onlajn, a plaćajte karticom u trenutku dostave

Druga polovina decembra je sinonim za gužvu na poslu jer pokušavamo da što mirnije uđemo u novu godinu, u saobraćaju i u tržnim centrima i prodavnicama jer svi jure poklone i novogodišnje autfite. Dok pokušavamo da sa što manje stresa prođemo kroz ovaj period, ecommerce se nameće kao rešenje koje pojednostavljuje i olakšava čitav proces i sigurni smo da se već dosta oslanjate na poručivanje onlajn. Sada na raspolaganju imate još jedan element koji će vam olakšati ceo proces, a to je mogućnost da platite karticom kod kurira u trenutku dostave. 

Da, dobro ste pročitali – ne morate da jurite do bankomata i pravite komplikovane računice u svom rasporedu. Od sada, ako vam isporuku donosi D Express kurirska služba, možete jednostavno paket platiti karticom u trenutku dostave. Plaćate jednostavno i beskontaktno – kada vam kurir ponudi da platite, vi samo prislonite svoju beskontaktnu karticu ili mobilni telefon, ukoliko plaćate mobilnim novčanikom, baš kao što to radite u bilo kojoj radnji.

Ovu novinu na naše tržište donose D Express i Mastercard. Trgovci čije proizvode možete plaćati na ovaj način su: Shoppster, DexyCo, H&M, DM, Extreme Intimo, N Sport, Pandora, Beba Kids, Sport Vision, Lindex, Intersport, Miamara, Tudors, The Body Shop, Topshop, Đak sport, Mona, Napapijri, Promoda, Glam up, Planeta sport, Gigatron, Telenor, Jysk, Aksa, Buzz i Ekstra sport.

Zapamtite ovu prečicu na vreme i pojednostavite svoje kupovine.

Comments