Zato što je jednostavno

Zamislite dan prepun aktivnosti, od odlaska na posao, na sastanak, na ručak, preko kupovine poklona za nekog dragog, ujedno i zasluženog čašćavanja sebe, do odlaska na večeru, možda u bioskop i, na kraju, kući. Takav dan bio bi prilično sadržajan, ali često biste morali da vadite platnu karticu iz novčanika. Sada platnu karticu možete da imate na telefonu, u vidu mobilnog novčanika, uvek nadohvat ruke.

Zasto bi trebalo da imate mobilni novcanik 4 Zašto bi trebalo da imate mobilni novčanik?

Zato što je praktično

Mobilni novčanik je, u suštini, aplikacija u koju smeštate digitalnu verziju svoje platne kartice. Na taj način, telefon postaje sredstvo plaćanja i to tako da ga jednostavno prislonite na POS terminal, isto onako kao što već plaćate beskontaktnim karticama. Uz to, mobilni novčanici često nude opciju da u njih smestite nekoliko različitih kartica, identifikaciona dokumenta, boarding pass, kovid sertifikat – baš kao i vaš regularni novčanik, samo praktičnije i digitalnije.

Zato što je sigurno

Plaćanja mobilnim novčanicima se mogu potvrditi biometrijski, odnosno skeniranjem lica ili otiska prsta, ili ukucavanjem šifre za otključavanje telefona. Pored toga, tu je i činjenica da sigurno i svoj telefon držite zaključanim, da ne može bilo ko da mu pristupi – to je dodatni korak koji vam pruža jači osećaj kontrole nad vašim plaćanjima. Pored toga, svako plaćanje mobilnim novčanikom ćete videte u okviru svog izvoda iz banke i na njih se primenjuju isti mehanizmi zaštite koje Mastercard primenjuje na sva kartična plaćanja.

Zasto bi trebalo da imate mobilni novcanik 1 Zašto bi trebalo da imate mobilni novčanik?

Zato što je in

Mobilni novčanici su novi trend koji ima sve kvalitete da preraste u klasiku. Korišćenjem mobilnih novčanika – Apple Pay, Google Pay ili mobilnih novčanika banaka – samo potvrđujete svoj status trendsetera, i ne, ne govorimo samo o tome da možete mnogo lakše da iznesete sve mikro tašne u koje realno, samo telefon može da stane.

Zato što možete odmah da pređete na najbolji deo

Najbolji deo svake kupovine je – uživanje u onom što ste kupili ili platili. Bio to koncert do koga ste se dovezli taksijem koji ste platili mobilnim novčanikom, ili uživanje sa prijateljima u omiljenom kafiću pored reke uz kafu i kolače koje ste platili mobilnim novčanikom, ili nešto treće – uz mobilni novčanik brže stižete do najboljeg dela. 

A sada najbolji deo ove priče: Tokom novembra, za najmanje pet plaćanja mobilnim novčanikom i Mastercard karticom, u ukupnoj vrednosti od barem 3.000 dinara, ostvarićete 1.000 dinara keš-beka, koji vam se vraća na račun.  

Comments