Letnjoj listi avantura dodajte filmske i muzičke festivale, hedonističke užitke na obali mora, vožnju francuskom rivijerom u stilu Grejs Keli i neka je mnogo vetra u kosi. A za potpuni ugođaj i odmor sa stilom potrebna vam je vaša Mastercard Premium kartica.

Korisnik Mastercard Premium platnih kartica izdatih u Srbiji na raspolaganju ima čitav set pogodnosti pažljivo kreiranih tako da pojednostave i ulepšaju svaki korak tokom putovanja.

Mastercard Premium kartica 3 Plaćaj pametno i ponovo otkrij zadovoljstvo putovanja

Prve stvari prvo – aerodrom. Pomisao na čekanje na let nije prva asocijacija za uživanje, ali ako to vreme provedete u Biznis klubu na aerodromima u Beogradu, Sarajevu ili Beču, sigurno je da ćete na let ući opušteniji. Potpuno besplatno korišćenje Biznis klubova uključuje i besplatnu konzumaciju hrane i pića, a dovoljno je samo da na ulazu u Klub pokažete svoju Premium karticu.

Carinska, pasoška ili sigurnosna kontrola umeju poprilično da se oduže, zato je dobra ideja da se oslonite na uslugu Brzog prolaza aerodromskih kontrola koja vam omogućava da putujete jednostavno i krećete se brže na preko 60 aerodroma širom sveta. Pomoću veb-sajta ili aplikacije Mastercard Travel Experiences, jednostavno odaberite željeni aerodrom pri čemu odmah dobijate informaciju koji od redova možete da zaobiđete, rezervišite unapred svoj termin i ostvarite pristup posebnoj traci koja vas vodi direktno na punkt za dostupnu aerodromsku proveru.

Mastercard Premium kartica 1 Plaćaj pametno i ponovo otkrij zadovoljstvo putovanja

Savremeni život je sve nas učinio pomalo „zavisnim od informacija“ i istovremeno podigao očekivanja u pogledu komfora. Ta dva zahteva savršeno je pomirio PressReader, globalni, digitalni kiosk koji obezbeđuje besplatan pristup najboljim domaćim ili inostranim novinama i časopisima, iz svih oblasti, na 64 jezika i iz 127 zemalja širom sveta, u isto vreme kada ta izdanja stižu na kioske. Zabavite se, informišite i razonodite bez nošenja kilograma papira sa sobom!

Da bi opuštanje bilo potpuno, postaraće se i Digital Bodyguard, vaš lični telohranitelj koji će vas obaveštavati o bilo kakvim rizicima, uz odgovarajuće bezbednosne savete kako da ih izbegnete, o lokaciji na kojoj se nalazite, bilo da je to kod kuće ili u inostranstvu.

Mastercard Premium kartica 2 Plaćaj pametno i ponovo otkrij zadovoljstvo putovanja

I na kraju, retko koje putovanje može da prođe bez šopinga, a znate li šta je bolje od šopinga? Šoping sa povraćajem novca! Da, upravo je to benefit koji vas očekuje uz Mastercard Travel Rewards, vašu ulaznicu u svet prestižnih brendova i jedinstvenih iskustava. Nakon registracije na platformi, svako plaćanje kod odabranih trgovaca donosi pogodnosti i benefite koji će vaše putovanje učiniti još nezaboravnijim – ipak, Furla, Escada i Pinko, Kooples, Printemps, Ritz ili Mandarin Oriental su samo pojedini od ikoničnih brendova koji su sada postali još atraktivniji.

I, koja je vaša letnja avantura?

Comments