Hot topics

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

1/2

Kada mi je “iskočila” sponzorisana Instagram story objava koja me poziva da se prijavim za masterclass Anne Wintour, prvo sam pomislila da je u pitanju neka fora ili greška – kakav masterclass i zašto bi se takva reklama prikazivala meni? Imala sam osećaj kao da mi se obraća Anna lično, iako mi je savršeno jasan koncept oglašavanja na društvenim mrežama. Uglavnom, nije greška, nije fora, čuvena novinarka i urednica magazina Vogue objavila je 12 edukativnih videa u okviru masterclass serije kojom želi da pomogne svima koji žele da uspeju u (surovoj) modnoj industriji.

Šta možeš da očekuješ? Pa, otprilike sve ono što želiš da znaš o njoj, njenom radu za Vogue i svim onim “behind the scene” momentima koji nastupaju kada se raskošna svetla ugase. Anna priča o najupamćenijim trenucima u razvoju prestižnog magazina, o saradnji sa drugim poznatim imenima kao što su Miuccia Prada i Michael Kors, izuzetnom uspehu Met Gala bala, i generalno, nesebično deli svoje najbolje savete kako izgraditi ime u svetu mode i postati zaista uticajan.

Nakon Annie Lebovitz i Diane von Furstenberg, sada je i glavna i odgovorna urednica Vogue-a odlučila da otkrije svoje tajne uspeha jer, kako kaže, danas je lako postati poznat, ali nije uvek lako postati uspešan.

Editors choice