Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Kada mi je “iskočila” sponzorisana Instagram story objava koja me poziva da se prijavim za masterclass Anne Wintour, prvo sam pomislila da je u pitanju neka fora ili greška – kakav masterclass i zašto bi se takva reklama prikazivala meni? Imala sam osećaj kao da mi se obraća Anna lično, iako mi je savršeno jasan koncept oglašavanja na društvenim mrežama. Uglavnom, nije greška, nije fora, čuvena novinarka i urednica magazina Vogue objavila je 12 edukativnih videa u okviru masterclass serije kojom želi da pomogne svima koji žele da uspeju u (surovoj) modnoj industriji.

Šta možeš da očekuješ? Pa, otprilike sve ono što želiš da znaš o njoj, njenom radu za Vogue i svim onim “behind the scene” momentima koji nastupaju kada se raskošna svetla ugase. Anna priča o najupamćenijim trenucima u razvoju prestižnog magazina, o saradnji sa drugim poznatim imenima kao što su Miuccia Prada i Michael Kors, izuzetnom uspehu Met Gala bala, i generalno, nesebično deli svoje najbolje savete kako izgraditi ime u svetu mode i postati zaista uticajan.

Nakon Annie Lebovitz i Diane von Furstenberg, sada je i glavna i odgovorna urednica Vogue-a odlučila da otkrije svoje tajne uspeha jer, kako kaže, danas je lako postati poznat, ali nije uvek lako postati uspešan.

Editors choice