Kada mi je “iskočila” sponzorisana Instagram story objava koja me poziva da se prijavim za masterclass Anne Wintour, prvo sam pomislila da je u pitanju neka fora ili greška – kakav masterclass i zašto bi se takva reklama prikazivala meni? Imala sam osećaj kao da mi se obraća Anna lično, iako mi je savršeno jasan koncept oglašavanja na društvenim mrežama. Uglavnom, nije greška, nije fora, čuvena novinarka i urednica magazina Vogue objavila je 12 edukativnih videa u okviru masterclass serije kojom želi da pomogne svima koji žele da uspeju u (surovoj) modnoj industriji.

Šta možeš da očekuješ? Pa, otprilike sve ono što želiš da znaš o njoj, njenom radu za Vogue i svim onim “behind the scene” momentima koji nastupaju kada se raskošna svetla ugase. Anna priča o najupamćenijim trenucima u razvoju prestižnog magazina, o saradnji sa drugim poznatim imenima kao što su Miuccia Prada i Michael Kors, izuzetnom uspehu Met Gala bala, i generalno, nesebično deli svoje najbolje savete kako izgraditi ime u svetu mode i postati zaista uticajan.

Nakon Annie Lebovitz i Diane von Furstenberg, sada je i glavna i odgovorna urednica Vogue-a odlučila da otkrije svoje tajne uspeha jer, kako kaže, danas je lako postati poznat, ali nije uvek lako postati uspešan.

Comments