Nova prodavnica prostire se na 300 m2 na dva nivoa, opremljena je po najnovijem MAX MARA konceptu a dizajnirao je čuveni italijanski studio Duccio Grassi Arhitekte, koji je dizajnirao Max Mare u vodećim svetskim metropolama.

Povodom otvaranja nove MAX MARE organizovan je svečani koktel i modni performans, kome su prisustvovale mnoge javne ličnosti, predstvanici diplomatskog kora, predstavnici poslovne elite, sportisti, glumci, pevači, novinari i ostali. Modele iz aktuelne kolekcije Proleće/Leto 2014. predstavile su atraktivne dame beogradskog javnog života – novinarka i pisac Mirjana-Bobić Mojsilović, pevačica Ana Stanić, manekenka Danijela Dmitrovska i voditeljke Ivana Zarić i Maja Nikolić.

Maja Nikolic  Mirjana Bobic Mojsilovic Dani Max Mara: Ovako je bilo na otvaranju nove prodavnice

Pored borda direktora Max Mare iz Italije, svečanom koktelu pridružili su se i predstavnici Ambasade Italije u Beogradu, a Njegova Ekselencija Ambasador Đuzepe Manco čestitao je vlasnicima na otvaranju tako elegantne i sofisticirane prodavnice u centru Beograda.

“Nova Max Mara u samom srcu glavnog grada, na centralnoj lokaciji, daje novi šarm Beogradu, svrstava ga među svetske modne metropole. Beogradske dame poznate su po svom sofisticiranom modnom stilu i istančenom ukusu za detalje a Max Mara je više od modne robne marke, Max Mara je način života”, istakli su predstavnici top menadžmenta Max Mare na svečanom otvaranju. Oni su dodali da se Max Mara iz godine u godinu razvija ali da nikad ne odustaje od svoje vizije savršenstva da svojim potrošačima kroz proizvode i uslugu koje nudi, pruži osećaj zadovoljstva, stila i da ih učini srećnim.

Danijela Amidzic Max Mara: Ovako je bilo na otvaranju nove prodavnice

MAX MARA jedan je od vodećih svetskih modnih brendova. Definišu je stil, elegancija, kvalitet i moderna jednostavnost. Nova eksluzivna prodavnica u Beogradu, pored Max Mara linije u svojoj ponudi ima i Max Mara Studio, ‘S Max Mara, Sportmax Code, Piano Forte i Weekend Max Mara.

Harizmatična, elegantna i šik, MAX MARA je glavna linija, sa prepoznatljivim i jasnim stilom, uvek inovativna. MAX MARA nudi najbolje od najnovijih trendova, uskrojeno do savršenstva. Namenjena je galmuroznim i šik ženama koje žele da izgledaju otmeno i dinamično a da im garderoba bude praktična. Linija za modernu i savremenu ženu sa sofisticiranim ukusom i prefinjenim imidžom uvek u skladu sa najnovijim trendovima.

Olivera Kovacevic Max Mara: Ovako je bilo na otvaranju nove prodavnice

STUDIO MAX MARA je ženstvena linija, živopisna i elegnatna. Čine je orginalne haljine, suknje i gornji delovi koji čine kompletan outfit za posebne prilike. Takođe su i dodatak drugim kolekcijama sa čitavim nizom modnih dodataka kao što su bluze, kape i delikatan nakit.

‘S MAX MARA linija predstavlja povratak osnovama mode. Čine je bazične stvari jednostavnih linija za praktičnu, savremenu i elegantnu kolekciju. Linija za žene koje su precizne, poslovne, koje uvek i svuda stižu na vreme.

Asok Murti Max Mara: Ovako je bilo na otvaranju nove prodavnice

SPORTMAX CODE linija dizajnirana je za samouverene žene koje su uvek u potrazi za najboljim, koje znaju da su lepe i zavodljive. Svi artikli u SPORTMAX CODE liniji napravljeni su sa posebnom pažnjom i preciznošću od plemenitih materijala. Svaki odevni predmet izučava se pedantno do poslednjeg detalja – od izbora materijala, do reza i luksuznih završnih detalja.

MAX MARA PIANOFORTE linija je elegantna večernja kolekcija koja pored toga ima i artikle za svaku drugu priliku. Od klasične crne haljine do haljina koje su sasvim drugačije. Sofisticirani krojevi, moderan dizajn i izuzetne tkanine definicija su Pianoforte linije.

Jelisaveta Orasanin 2 Max Mara: Ovako je bilo na otvaranju nove prodavnice

Od finih vunenih komada preko šik svilenih bluza koje se lako uklapaju sa teksasom, MAX MARA WEEKEND linija je idealna za slobodno vreme. Za otmeni vikend van grada, šetnju kroz centar grada i kafu sa najboljom drugaricom ili za prijatno popodne kod kuće sa prijateljima. Linija je veoma raznovrsna i otmena, može da popuni ceo orman jer uključuje artikle svih kategorija .

Comments