MAY20 W 1 Dužina, volumen, vatromet: Maybelline New York Lash Sensational Firework maskara je makeup novitet koji osvaja svet

Dužina, volumen, vatromet: Maybelline New York Lash Sensational Firework maskara je makeup novitet koji osvaja svet

389A2440 copy 3 Dužina, volumen, vatromet: Maybelline New York Lash Sensational Firework maskara je makeup novitet koji osvaja svet

Doživi vatromet ovog leta! Vatromet emocija i senzacija, koji će te pratiti gde god da kreneš. Vatromet u tebi – kada si spremna da osvojiš svet i izgledaš baš onako kako želiš. Ovo je leto samopouzdanja koje iznova osvajaš. Zato je vreme da radiš sve ono zbog čega se osećaš lepo i uživaš u otkrivanju novih, uzbudljivih stvari!

Šta god da je tvoj plan za ovo leto, želiš da ga prati savršen makeup look. Šminka je tvoje tajno oružje da zablistaš kao nikada do sada i prepustiš se svemu što sunčani dani donose. A u beauty svetu, upravo se dogodilo lansiranje godine. Imamo uzbudljive vesti – spremi svoje trepavice za vatromet!

Znaš da je maskara završni deo svakog looka i da se magija dešava tek kad je naneseš. Posebno tokom leta, dovoljno je nekoliko poteza maskare za minimalni, a efektni izgled – zavodljivi pogled, raskošni volumen i dužinu trepavica. Sada više ne moraš da kombinuješ različite maskare i proizvode – jer se pojavio novitet koji sve to objedinuje u jednu moćnu tubu.

Ako voliš Maybelline New York Sky High ili Lash Sensational, stigla je još jedna maskara koju ćeš obožavati! 

Maybelline New York Lash Sensational Firework maskara je deo legendarne Lash Sensational porodice i pruža volumen i dužinu trepavica – tako da obećava vatromet! Vreme je da saznaš sve o novoj maskari koja će ubrzo postati kultna.

Firework Carousel 07b Dužina, volumen, vatromet: Maybelline New York Lash Sensational Firework maskara je makeup novitet koji osvaja svet

Maybelline New York Lash Sensational Firework: Izbor Emily Ratajkowski

Maybelline New York Lash Sensational Firework maskara je najuzbudljiviji beauty novitet koji je baš ono što nam je potrebno za leto ispunjeno avanturama. Ova maskara obećava eksplozivni volumen već nakon nanošenja prvog sloja, uz zanosnu dužinu trepavica. 

Maybelline New York Lash Sensational Firework maskara je izbor supermodela Emily Ratajkowski. Ona je “it” devojka koja diktira trendove, pa ovog leta možeš da rekreiraš njen prepoznatljiv look i postigneš zavodljivi pogled po kojem je poznata.

Otkrij zašto će ova maskara promeniti pravila igre – i ubrzo postati apsolutni makeup favorit.

389A2440 copy 6 Dužina, volumen, vatromet: Maybelline New York Lash Sensational Firework maskara je makeup novitet koji osvaja svet

Doživi vatromet na svojim trepavicama!

Maybelline New York Lash Sensational Firework maskara trepavicama daje senzacionalni 360° efekat, a pritom se jednostavno nanosi i izgleda besprekorno čitavog dana. Evo u čemu je tajna ove maskare!

Maybelline New York Lash Sensational Firework lansira novi, revolucionarni dizajn izgleda četkice. Njena SuperSpark™ četkica osmišljena je u obliku spiralnog vatrometa – tako da u potpunosti obuhvati svaku trepavicu. Čekinje na Maybelline New York Lash Sensational Firework četkici su deblje, kako bi trepavicama obezbedile dodatni volumen – ali i dalje imaju fleksibilno kretanje, omogućujući da je lako naneseš od korena do vrha trepavica, bez razmazivanja ili grudvanja.

Na taj način, pomoću Maybelline New York Lash Sensational Firework maskare lako možeš da obuhvatiš i podigneš svaku trepavicu. U nekoliko poteza ćeš dobiti maksimalnu dužinu i volumen, a rezultat će uvek biti eksplozivne, jasno definisane trepavice koje će izgledati raskošno, bilo da je jutro ili ponoć. 

Maybelline New York Lash Sensational Firework maskara pruža glamurozan izgled bez kompromisa po pitanju nege trepavica, jer je njena formula obogaćena provitaminom B5. Maskara se može nadograditi dodatnim slojevima ukoliko želiš dramatičniji izgled trepavica, ali bez dosadnih grudvica – tako da možeš da budeš sigurna da će ceo dan ostati na mestu.

Bez obzira na ono što radiš, tvoj makeup look će izgledati sveže i bez mrlja – do 24 sata.* Maskara je testirana pod oftalmološkom kontrolom. Pogodna je za osetljive oči, kao i za osobe koje nose kontaktna sočiva.

Zakorači u leto uz vatromet na trepavicama i ne propusti beauty novitet o kojem bruji svet: Maybelline New York Lash Sensational Firework maskara te čeka!

*Potrošački test, 132 žene

Firework Carousel 02 novo Dužina, volumen, vatromet: Maybelline New York Lash Sensational Firework maskara je makeup novitet koji osvaja svet
FireworkSrb00 ezgif.com optimize Dužina, volumen, vatromet: Maybelline New York Lash Sensational Firework maskara je makeup novitet koji osvaja svet
Firework Carousel 04b Dužina, volumen, vatromet: Maybelline New York Lash Sensational Firework maskara je makeup novitet koji osvaja svet
MAY20 W 1 Dužina, volumen, vatromet: Maybelline New York Lash Sensational Firework maskara je makeup novitet koji osvaja svet

Za više informacija o maskari, posetite zvanični veb-sajt, kao i TikTok, Instagram i Facebook stranice brenda.

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X