Njujorški glamur je dominirao Beogradom na spektakularnom lansiranju nove maskare Maybelline New York – Lash Sensational Firework. Prelepi ambijent krovne terase šoping centra Galerija bio je savršeno mesto za okupljanje beauty influensera, poznatih ličnosti, ljubitelja kozmetike i predstavnika najvećih medijskih kuća u Srbiji. Svi prisutni uživali su u atmosferi koja je verno dočarala čaroliju njujorških rooftop zabava, donoseći dašak “Velike jabuke” u srce Beograda.

Aleksandra Dobrić aleksandradobric  influenserka Maybelline New York donosi glamur Njujorka u Beograd

Veče je bilo ispunjeno elegancijom i autentičnim stilom, uz priliku da gosti isprobaju novu maskaru i uvere se zašto će Firework postati neizostavan deo svake make-up rutine. Zvanice su uživale u ekskluzivnim „make-up separeima“ dizajniranim za savršene fotografije, dok su sa oduševljenjem isprobavali novu maskaru koja obećava izvanredan volumen i definiciju trepavica.

Marija Radivojević marija ra  i Bojana Golubović shades and braids influenserke Maybelline New York donosi glamur Njujorka u Beograd

Ono što Lash Sensational Firework maskaru čini posebnom jeste njena SuperSparkTM četkica i formula obogaćena Pro Vitaminom B5 koja pruža 360° impresivan efekat, pun volumen i jasno definisane trepavice. SuperSparkTM četkica, inspirisana vatrometom, dizajnirana je da zahvati i razdvoji svaku trepavicu, a formula maskare obavija trepavice od korena do vrha, bez grudvica i razmazivanja. Maskara pruža neverovatan izgled – ultra-voluminizirane, izuzetno duge i savršeno uvijene trepavice. Uz ovu maskaru doživećete vatromet na svojim trepavicama. 

maybelline firework10 Maybelline New York donosi glamur Njujorka u Beograd

Maybelline New York je udružio snage sa kraljicom samopouzdanja, Emily Ratajkowski, kako bi pokazala kako se to radi i unela svoju magnetsku energiju u ovu maskaru. Dizajnirana za dinamičnu gradsku devojku sa magnetskom FIREWORK IT energijom, ova revolucionarna dopuna kultnoj Lash Sensational porodici maskara stvara neodoljiv spoj stava, samopouzdanja i neosporivog stila, i slavi ženu današnjice koja zrači energijom i sjajem.

maybelline firework16 Maybelline New York donosi glamur Njujorka u Beograd

Upravo bi “energija i sjaj” mogli da opišu veče na krovu Galerije, gde su sve zvanice u Firework pink dress kodu potvrdile da uz pomoć Firework maskare možete ostaviti nezaboravan utisak i privući pažnju gde god se pojavite. Čak je i kula Beograd zasijala u pink sjaju. Njujork je te večeri stigao u Beograd. A sa njim i Lash Sensational Firework. 

Neda Ivanović nedajankov i Jelena Dikić sajelenom influenserke Maybelline New York donosi glamur Njujorka u Beograd

O Maybelline New York

Maybelline New York je vodeći svetski brend kozmetike, prisutan u više od 120 zemalja. Kombinujući tehnološki napredne formule sa aktuelnim trendovima i jedinstvenim duhom Njujorka, Maybelline New York nudi inovativne, pristupačne i jednostavne kozmetičke proizvode za svaku ženu. U 2020. godini, Maybelline je pokrenuo program Brave Together, dugoročnu inicijativu za podršku osobama sa anksioznošću i depresijom, pružajući kritičnu podršku, donaciju od 10 miliona dolara tokom narednih pet godina globalnim i lokalnim organizacijama, online edukativni centar i razne programe za destigmatizaciju razgovora o mentalnom zdravlju. Za više informacija posetite www.maybelline.com ili www.maybelline.com/bravetogether.com.

Comments