MAY20 W 1 Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara je godinama najprodavanija na TikToku   evo i zašto!

Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara je godinama najprodavanija na TikToku - evo i zašto!

Carousel Ad 06 Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara je godinama najprodavanija na TikToku   evo i zašto!

Nebo je granica! Ovog leta, sve što zamisliš – možeš da ostvariš, jer vreme je da sebe odvedeš na nove visine, da pomeriš svoje mogućnosti i istinski uživaš u svakom trenutku. Vreme je da zasijaš kao nikad dosad!

Da bi ostvarila svoje snove i ciljeve, moraš izaći iz svoje zone komfora. Nema prečica. Šta god da radiš, vredi da to radiš dobro – neka to bude tvoj moto ovog leta. Bilo da si u procesu učenja nove veštine, imaš veliki cilj na poslu, ili želiš da unaprediš svoj performans u sportu – šta god da je tvoja želja, važno je da guraš napred i nikad ne odustaješ.

Carousel Ad 02 Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara je godinama najprodavanija na TikToku   evo i zašto!

Pronađi nešto što te inspiriše da postigneš svoje ciljeve. Bilo da je u pitanju ličnost, knjiga ili film, to bi trebalo da bude nešto što te ispunjava strašću da pomeriš svoje granice. Inspiracija može biti moćno motivaciono sredstvo!

Ali, najvažnije je da se osećaš lepo u svojoj koži – da radiš stvari koje te ispunjavaju i čine da se osećaš samouvereno. To mogu biti sasvim mali rituali koji mnogo znače, baš kao šminkanje! 

To je vreme koje izdvojiš za sebe i koje čini da se osećaš spremnom da osvojiš svet, a završni potez koji svaki makeup look čini besprekornim je – maskara. Želiš beskrajno duge trepavice, raskošan volumen i definition izgled, koji će pratiti tvoj neustrašivi pogled na svet – a sve to će ti pružiti jedinstvena Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara!

Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara - stvorena za pomeranje granica

Beskrajna dužina i senzacionalni volumen u samo jednoj maskari – upravo to je razlog zbog kojeg je Maybelline New York Lash Sensational Sky High postala toliko popularna širom sveta.

Ova dobro poznata maskara je već dugo viralna na TikToku, a svako ko ju je probao brzo se uverio zašto – njena moć da vam pruži vrtoglavo duge, guste i definisane trepavice je postala slavna u makeup svetu.

Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara ima inovativnu četkicu koja je fleksibilna, a baš zbog svoje savitljivosti lako obuhvata i izdužuje svaku trepavicu, dajući joj volumen. 

Carousel Ad 03 Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara je godinama najprodavanija na TikToku   evo i zašto!
Collection Ad 04 Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara je godinama najprodavanija na TikToku   evo i zašto!
Carousel Ad 04 Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara je godinama najprodavanija na TikToku   evo i zašto!

Jedinstvena formula kreirana je sa dugim, a potpuno prirodnim trepavicama na umu – obogaćena je ekstraktom bambusa, tako da trepavicama daje raskošnu gustinu iz svakog ugla. Takođe, formula je hipoalergena, pa je maskara pogodna i za one koji imaju osetljive oči ili osobe koje nose kontaktna sočiva.

Ono što ti je sigurno važno kod maskare je da ne stvara grudvice. Maybelline New York Lash Sensational Sky High se lako “nadograđuje” do željene dužine i volumena u nekoliko slojeva, bez razmazivanja.

U pitanju je maskara koju bi 93,4% žena preporučilo svojoj drugarici* – što dovoljno govori!

*potrošački test, 120 žena

Play Video

Isprobaj nešto novo ovog leta: Upoznaj sve nijanse Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara

Leto je stvoreno za eksperimentisanje i nova iskustva – stižu nam žurke na otvorenom, festivali i putovanja, a sve to treba da isprati tvoj makeup. Ukoliko si raspoložena za nešto novo, uzbudljivo i drugačije, isprobaj maskaru u boji!

Pored klasične crne Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskare, tu su i ostali članovi Sky High porodice: Burgundy Haze, Pink Air, Blue Mist, Brown i Cosmic Black – nijanse koje će osvežiti tvoju šminku i dati ti statement look.

Uz ove maskare u boji, pronađi i Maybelline New York Lash Sensational negujući prajmer, koji će ti, uz negu, doneti još duže, intenzivnije trepavice.

Ukoliko već nisi, vreme je da isprobaš ove revolucionarne maskare i pomeriš svoje granice – otkrij zašto su godinama kultne na društvenim mrežama.

Carousel Ad 01 Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara je godinama najprodavanija na TikToku   evo i zašto!
MAY20 W 1 Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara je godinama najprodavanija na TikToku   evo i zašto!

Za više informacija o svim L’Oréal proizvodima posetite zvanične Facebook i Instagram stranice, kao i veb-sajt.

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X