Maybelline New York donosi duh i stil njujorškog urbanog života na ulice Beograda i Zagreba u YouTube serijalu “Make Up In The City”, koji se premijerno prikazao u subotu 27. avgusta na Maybelline YouTube kanalu.

Šta se dešava kada se makeup veštine i harizma Aleksandra Đikića – Đikija, zvaničnog Maybelline New York šminkera za region susretne sa pozitivnom energijom Dunje Jovanić (@Iamfashionbabe), vlogerkom iz Beograda, i šarmom Andree Fabrić (@BibyAndy), jutjuberkom iz Zagreba, možete pratiti u ekskluzivnom serijalu koji će se prikazivati svakog meseca u vidu jedne dugačke epizode i četiri kratka makeup tutorijala.

make up in the city 1 Maybelline New York predstavlja YouTube serijal Make Up In The City

Kliknite OVDE i pogledajte najnoviju epizodu!

Otkrijte najnovije svetske makeup trendove, zavirite u backstage Fashion Week-a, saznajte praktične savete i trikove profesionalnih šminkera, izađite sa nama i otkrijte čari beogradskog noćnog života. Mnogo iznenađenja vas očekuje u neverovatno zabavnom digitalnom serijalu koji će trajati do decembra. Pratite najnovije objave na Maybelline New York Srbija Facebook stranici i na YouTube kanalu.

Stay tuned! 

make up in the city 2 Maybelline New York predstavlja YouTube serijal Make Up In The City
Comments