Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

paulmccartneypruncut160112 1 McCartney u neverici

Danas uspešni solista ne zaboravlja svoj, još uspešniji, početak

Da su i velike zvezde skromne i prizemne pokazao je Pol Makartni (Paul McCatney) izjavivši da ponekad ni sam ne može da veruje da je bio član slavnih The Beatlesa. On je u intervjuu za britanske novine “Metro izjavio: “Srećan sam što sam još uvek zadržao taj osećaj oduševljenja. Pre neki dan sam listao knjigu Džordža Harisona (George Harrison) i ugledao fotografiju koju je Džordž snimio, a na kojoj sam ja sa ostalim momcima. To je za mene vratilo vreme, pomislio sam ‘Zar sam ja stvarno bio u Bitlsima? Neverovatno!’ Očigledno je da je ta misao pomalo glupa, ali drago mi je da se još uvek nisam navikao na tu činjenicu.”

Makartni je juče izdao svoj novi studijski album pod nazivom “Kisses on The Bottom, koji sadrži pesme koje je popularni Meka (Macca) slušao kao dete, kao i dve nove numere “My Valentine i “Only Our Hearts. Osim toga, na albumu je sarađivao sa Erikom Kleptonom (Eric Clapton) i Stivijem Vonderom (Stevie Wonder).


Aleksandra Gavrilović je diplomirana novinarka iz Novog Sada sa budućom diplomom mastera teorije kulture. Drugi kažu da šarmantno dozira cinizam, a ona dodaje da joj ni sarkazam nije stran. U koncertima uživa samo iz prvog reda. Ima nemilosrdno oko za naslovne strane modnih časopisa. Ponosno nikada neće odrasti. I ne voli da priča o sebi u trećem licu.

Editors choice