Zaboravite na kokice i idite do zlatnih lukova Mekdonald’sa da biste probali novi meni koji se nalazi u restoranima preko 100 zemalja širom sveta, uključujući i Srbiju, a u okviru „As Featured In Meal“ ponude.

Proslavljajući ukusne proizvode koji su se pojavljivali u filmovima, televizijskim serijama, animiranim serijama, muzičkim spotovima, nova ponuda pruža obožavaocima mesto u prvom redu do uzbudljivog novog iskustva u ishrani u kojem centralno mesto zauzimaju veliki ili srednji obroci koji se sastoje od 9 Chicken McNuggets-a ili Big Mac burgera zajedno sa svetski poznatim pomfritom i pićem. Gosti McDonald’s restorana u Srbiji će u ovoj ponudi moći da uživaju do kraja septembra.

GFO IGFB NowPlaying LaunchQuotes Carousel 1080x1350 0004 Frame 5 MCWK153Y23I 1 Mek slavi filmsku magiju

 

„As Featured In Meal“ ponuda je specifična i po specijalno dizajniranim pakovanjima na kojima se pored naziva filmova ili serija u kojima je prisutan McDonald’s nalazi i QR kod koji kad se skenira vodi na posebnu stranicu. Na toj stranici se nalaze zanimljivi podaci o filmovima i serijama u kojima je prisutan McDonald’s, kao i određene sekvence iz tih umetničkih ostvarenja, a takođe će moći da se pristupi eksluzivnoj liniji proizvoda pod nazivom „PALACE McDONALD’S“.

GFO IGFB NowPlaying LaunchQuotes Carousel 1080x1350 0000 Frame 1 MCWK155Y23I 1 Mek slavi filmsku magiju

PALACE je skejtbord brend iz Londona, koji proizvodi i garderobu ulične mode na čijim proizvodima će biti vidljivo ime McDonald’s-a ispisano na njihov karakterističan i originalan način, a koje će ljubitelji oba brenda moći da poruče online.

GFO IGFB NowPlaying LaunchQuotes Carousel 1080x1350 0002 Frame 3 MCWK151Y23I 1 Mek slavi filmsku magiju

 

 

Comments