Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Pred objektivom Ričarda Fibsa (Richard Phibbs) se za septembarsko izdanje magazina “Amica”, našla Megan Foks (Megan Fox), jedna od najpoželjnijih žena današnjice. Za potrebe snimanja, Megan nosi casual odevne komade i veš iz linije Emporio Armani, a stilista Sara Gor Rivs (Sarah Gore Reeves) se pobrinula da Megan izgleda jednostavno i seksi, sa ležerno raspuštenom kosom i natural šminkom.

08 Megan Fox za magazin Amica   septembar 2011. 177 Megan Fox za magazin Amica   septembar 2011. 245 Megan Fox za magazin Amica   septembar 2011. 336 Megan Fox za magazin Amica   septembar 2011.431 Megan Fox za magazin Amica   septembar 2011. 530 Megan Fox za magazin Amica   septembar 2011. 723 Megan Fox za magazin Amica   septembar 2011.
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice