Megan Thee Stallion, Maluma i Rock Mafia udružili su snage kako bi snimili Crazy Family, numeru u okviru muzike za animirani film The Addams Family 2. Crazy Family je, kao što se moglo očekivati, vesela rep pesma prilagođena za porodično slušanje, a kroz koju se provlače elementi čuvene tematske kompozicije porodice Addams. I’m finna pull up in a creepy, crawly all-black Bugatti, u svom prepoznatljivom maniru repuje Megan.

Numera ujedno predstavlja najnoviju kolaboraciju Megan Thee Stallion, koja se u avgustu pojavila na BTS remixu disko-pop hita Butter. Reperka je nedavno objavila i Tuned In Freestyle, koja se obraća njenim hejterima i daje omaž pojedinim Pokemon junacima. Junska premijera Thot Shot, njenog prvog novog singla godine, povratila je njen alter ego Tinu Snow u spotu u kom se Megan sveti političaru. Otkako je prošlog novembra objavila svoj debi album pod nazivom Good News, pevačica je neprestano zauzeta, sarađujući sa Arianom Grande, Dojom Cat, Marshellom, DJ Khaledom, Maroon 5 i drugima.

U toku karijere, Megan Thee Stallion je dobila više priznanja, uključujući tri Grammy nagrade, dve MTV video muzičke nagrade i Billboard nagradu za žene u muzici. Na 63. godišnjoj dodeli Grammy nagrada postala je druga reperka koja je osvojila nagradu za najboljeg novog izvođača, posle Lauryn Hill 1999. godine. Časopis Time ju je 2020. proglasio jednom od 100 najuticajnijih ljudi sveta.

Što se tiče animiranog filma Addams Family 2, ostvarenje prati avanturu slavne uvrnute, mračne, ali duhovite porodice koju čine Gomez, Morticia, Pugsley, Wednesday, ujak Fester i Grandmama. Roditelji Gomez i Morticia su preneraženi jer im deca odrastaju, propuštaju porodične večere, previše obuzeta drugim stvarima koje ne uključuju porodicu. Kako bi očuvali odnos, roditelji odlučuju da Wednesday, Puglseyja i ujaka Festera “strpaju” u zaposednuti karavan i krenu na put za poslednji “užasni” porodični odmor. Njihovo putešestvije po Americi ih izvodi iz uobičajenog mehura svakodnevice, pa doživljavaju niz duhovitih okršaja među kojima je i onaj sa rođakom Ittom i drugim bizarnim likovima. Glasove je pozajmila holivudska elita, među kojima su Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloe Grace Moretz, Nick Kroll, Bette Midler, Snoop Dogg, Bill Hader i Wallace Shawn.

Comments