Vrednost kuće Mela Gipsona (Mel Gibson) je procenjena na $14,500,000.  Ovo zdanje sa tri gostinske kuće okruženo je voćnjakom, baštama, teniskim terenom, bazenom i salom za vežbanje. Melov dom ima šest velikih spavaćih soba, pet kupatila i prostranu kuhinju.

Čitav prostor je uređen u duhu tradicije i posetioci imaju utisak kao da borave na hacijendi. Pri samom ulasku primećuje se veliko ogledalo ukrašeno vitražom. Detalja i ukrasa na stolovima i komodama gotovo da nema, što čini prostor lakim za održavanje. Iz svake prostorije pruža se veličanstven pogled na dvorište. Vintage lusteri svakom kutku kuće daju poseban pečat. Enterijer je jednostavnog dizajna i karakteriše ga udobnost. Napravljen je od drveta ili bambusa, te čitavom prostoru daje toplinu. U spavaćoj sobi nalaze se krevet od gvožđa, parket i veliki prozori. Svaki kutak odiše elegancijom i predstavlja idealno mesto za odmor.

LavenderHillFarm23 Meksički letnjikovac Mel Gibsona

Kuća Mel Gibsona

LavenderHillFarm20 Meksički letnjikovac Mel Gibsona

Dvorište i bazen

LavenderHillFarm54 Meksički letnjikovac Mel Gibsona

Poseban pečat letnjikovcu daje stari kamin

LavenderHillFarm35 Meksički letnjikovac Mel Gibsona

Kupatilo sa velikim ogledalima

LavenderHillFarm33 Meksički letnjikovac Mel Gibsona

Spavaća soba

LavenderHillFarm30 Meksički letnjikovac Mel Gibsona

Kuhinja

LavenderHillFarm27 Meksički letnjikovac Mel Gibsona

Veranda

LavenderHillFarm26 Meksički letnjikovac Mel Gibsona

Dnevna soba


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Comments