Mercator Hipermarketi i Wannabe Magazine te pozivaju: Prijavi se za učešće u YouTube serijalu “Recepti u trendu”!

Wannabe Recepti Mercator W980 Mercator Hipermarketi i Wannabe Magazine te pozivaju: Prijavi se za učešće u YouTube serijalu “Recepti u trendu”!

Voliš da kuvaš? Želiš da sa nama podeliš svoje kulinarsko umeće, da se dobro zabaviš i osvojiš vrednu nagradu? Prijavi se za učešće u YouTube serijalu “Recepti u trendu”!

Mercator Hipermarketi i Wannabe Magazine predstavljaju novi YouTube serijal “Recepti u trendu”, sa 12 odabranih recepata čitalaca uz alternativne zdrave varijante.

Ukoliko odaberemo baš tvoj recept imaćeš priliku da ga spremaš u jednoj od 12 epizoda pred širokim online auditorijumom.  Tvoj recept treba da bude brz, lak za spremanje i moderan. Po završetku serijala očekuje nas glasanje, a recept sa najviše glasova osvojiće nagradu. Tu su i 3 nagrade za čitaoce koji budu najsrećniji među onima koji su glasali za najbolje “Recepte u trendu”.

Sve epizode biće emitovane na YouTube kanalu Wannabe Magazine-a, počev od 21.11.2016. od 10h, svakog ponedeljka i četvrtka.

Prijavi se, čekamo tvoj recept! Rok za prijavljivanje je 1.11.2016.

Oops! Missing Fieldset

If you are seeing this message, it means you need to add a Fieldset to the beginning of your form. Your form may not function or display properly without one.

 

Comments