Wannabe Mercator Kviz W670 5 Mercator modni predlog za maturu: Elegant

Matura je svakako jedan od elegantnijih događaja kojima ćemo prisustvovati i potrebno je da se maksimalno doteramo i pokažemo svoje najbolje izdanje. Ovo je prava prilika da napokon pobegnemo od svakodnevnih, ležernih kombinacija i isprobamo i one elegantnije autfite koje još uvek nemamo prilike da nosimo toliko često. Svakako, to je lepa promena koja će vam sigurno prijati, a ko zna, možda vam se i dopadne ovo vaše drugačije izdanje.

Ukoliko želite da izgledate elegantno i otmeno, svakako nećete pogrešiti ukoliko vaš izbor bude zanimljivo odelo. Iako često deluje “strogo”, poslovno i nekako “odraslo”, neobičan model odela može izgledati i mladalački i osvežavajuće, savršeno za vaše matursko veče. Uostalom, u moru dugih i kratkih, elegantnih i ležernih haljina, svakako ćete biti drugačije, originalne i izdvojićete se svojim jedninstvenim stilom.

Odaberite jednostavne crne pantalone, modernog cigarette modela i strukiranu belu košulju. Ovakva kombinacija je vanvremenska i nepogrešiva, a naročito će odgovarati elegantnoj prilici kakva je matura. Iako deluje krajnje jednostavno i svedeno, upravo to je i čini jako efektnom. Jer, manje je više i sa ovakvim svedenim stajlinzima često izgledate mnogo bolje nego u nekim napadnijim i “komplikovanijim”.

Razigranost ovakvoj crno beloj kombinaciji daće zanimljivi sako koji kombinuje obe nijanse sa dodatkom efektnih srebrnih dugmića koji daju poseban “pečat” ovom formalnom autfitu. Široke bele trake sakou, ali i celoj kombinaciji, donose dašak pariskog šika koji će svakako učiniti da budete primećene. Iako ste možda podrazumevale da ćete na maturu ići u nekoj dugoj, raskošnoj haljini, budite originalne i smele i ponesite nešto sasvim neočekivano i originalno, a i dalje savršeno otmeno i primereno samoj prilici.

Mercator modni predlog za maturu Elegant Look 1 Mercator modni predlog za maturu: Elegant Mercator modni predlog za maturu Elegant Look 4 Mercator modni predlog za maturu: Elegant
Comments