Wannabe Mercator Kviz W670 4 Mercator modni predlog za maturu: Red carpet

Matura je jedna od onih prilika kada se treba maksimalno doterati i pokazati svoje najbolje izdanje. Koji god stil oblačenja da preferirate, dašak elegancije koji je prilagođen vašem ukusu i senzibilitetu, podrazumeva se. Zapravo, matura je samo prvi u nizu otmenih događaja koje ćemo jedva čekati kako bismo zablistale kao na crvenom tepihu!

Verujemo da već danima unazad tragate za svojom idealnom toaletom, a možda i inspiraciju pronalazite na crvenom tepihu, među poznatim lepoticama koje uvek ponosno šetaju raskošne i očaravajuće haljine. Ipak, uz dobar izbor garderobe lako se i same možete osetiti prelepo i glamurozno, kao da šetate crvenim tepihom.

Najpre, ukoliko želite da izgledate otmeno i šik, odaberite dugu haljinu jednostavnog kroja koja će na pravi način istaći vašu figuru i dati vam dozu elegancije i prefinjenosti. Nas je na prvi pogled osvojila ova duga bela haljina efektnog “tropskog” printa koja izgleda savršeno mladalački i osvežavajuće, a ipak dovoljno elegantno da učini da zablistate na svojoj maturskoj večeri. Diskretan ovalni izrez nije nimalo napadan, a šlic do malo iznad kolena daje vam primerenu i “ukusnu” dozu seksepilnosti i zavodljivosti. Vesele boje ove haljine su prave prolećne, asociraju na prelepe plaže, dobro raspoloženje i zabavu. A upravo sa takvim vajbom i treba krenuti na vaše najvažnije veče.

Mercator modni predlog za maturu Red Carpet 1 Mercator modni predlog za maturu: Red carpet

Uz ovu laganu haljinu obucite kratku jaknicu istog dezena, sa modernim kraćim rukavima, koja će “zaokružiti” ceo stajling. Naravno, uvek možete odabrati jaknu ili sako u nekoj od boja koje se nalaze na haljini, ali još bolji efekat postižete upravo ovakvim kompletom.

Mercator modni predlog za maturu Red Carpet 2 Mercator modni predlog za maturu: Red carpet
Comments