Wannabe Mercator Kviz W670 1 Mercator modni predlog za maturu: Rock Princess

Matura podrazumeva da za ovo važno veče odaberemo kombinaciju koja je dosta elegantnija u odnosu na ono što nosimo svakodnevno. Vi želite da budete originalne i drugačije, da se istaknete i sve prisutne ostavite bez reči. Zapravo, vi želite da budete svoje!

Ako volite da svakog dana uživate u svojoj omiljenoj kožnoj jakni, dobrom džinsu i pohabanim patikama, onako u pravom rock stilu, nećete želeti da se tog svog omiljenog načina oblačenja odreknete ni ove večeri. Naravno, uz malo elegancije i stila, lako možete biti prava rock princeza koja će zaseniti sve ostale devojke.

Iako možda u prvi mah ne biste rekle da roze boja može biti rock, ona se i te kako odlično uklapa u ovaj stil. Odaberite efektnu “pufnastu” suknju sa mnogo slojeva tila u prljavo roze nijansi koja će vašem izgledu dati dozu dinamičnosti i razigranosti, ali i dovoljno ženstvenosti i elegancije kakve ovakav događaj, poput mature, zahteva. Vesela i originalna, ovakva suknja biće pravi izbor za vaš mladalački izgled kojim ćete pleniti. A i zar vas ne asocira na zabavu i dobar provod?

Mercator modni predlog za maturu Rock Princess 1 Mercator modni predlog za maturu: Rock Princess Mercator modni predlog za maturu Rock Princess 5 Mercator modni predlog za maturu: Rock Princess

Ovu suknju koja je oličenje ženstvenosti i nežnosti prave princeze, “prodrmajte” pravim rock detaljima. Najpre, uz nju kombinujte jednostavnu, ali efektnu crnu majicu koju još zanimljivijom čini pertlanje oko vrata. Upravo taj detalj daje vam dašak “opasnog” koji je neophodan kada je reč o ovakvom načinu oblačenja. Kožna jakna se podrazumeva jer – kakva je to rock princess bez ovog must have komada? Odaberite kraći model koji će se odlično stopiti sa suknjom koja se nosi baš na struku. Nosite je raskopčanu kako bi se cela vaša kombinacija savršeno istakla, a vi dobile “drskiji” izgled.

Mercator modni predlog za maturu Rock Princess 4 Mercator modni predlog za maturu: Rock Princess
Comments