Wannabe Mercator Kviz W670 6 Mercator modni predlog za maturu: Simple Chic

Da li ste razmišljale o svojim modnim kombinacijama koje biste mogle da ponesete na maturskoj večeri? Ovo je noć koja pre nego se desi zadaje mnogo glavobolja, ali kada dođe njen red najbitnije je kako se osećate i kako se provodite u društvu svojih prijatelja. No, da biste se osećali najbolje na svetu, potrebno je i da budete zadovoljni svojom kombinacijom, a mi vam predlažemo da se malo “odvojite” od ustaljenih šablona i ponesete nešto što će vas izdvojiti od drugih devojaka.

Kombinacija koja nikada neće izaći iz mode, niti da prestane da bude trend, jeste look koji je ostvaren crno – belim komadima garderobeAli kada se radi o ovim kombinacijama, pogotovo kada želite da ih iskoristite za svečanije i neke bitnije prilike i događaje, morate malo više da se potrudite. Obucite, pre svega, nešto što se ne očekuje, nemojte se odmah odlučiti za haljine, sukne i košulje, već to mogu biti jedne široke, crne pantalone u kombinaciji sa belom košuljom, preko koje ide crna, jednostavna bluza. Ovi odevni komadi će vam pružiti jedan veoma elegantan i lep izgled.

Mercator modni predlog za maturu Simple Chic4 Mercator modni predlog za maturu: Simple Chic

Ovo je savršena osnova za šta god dalje da se odlučite i kakav god utisak budete želeli da ostavite na druge kada vas vide. Najbolji put jeste da iz ove jednostavnosti pređete u jedan šik i veoma moderan izgled, koji na odličan način spaja klasično, ležerno i ono što je u trendu. Poigrajte se malo bojama, a ako biste da se držite savršenog izgleda koji će vas istaći, onda neka to bude jarko crvena. Sako, klasične forme i kroja, uz jednu nešto veću clutch torbu, koja je takođe crvena, doprineće da izgledate kao sve svetske zvezde koje vole i podržavaju ovakav stil.

Mercator modni predlog za maturu Simple Chic5 Mercator modni predlog za maturu: Simple Chic
Comments