Jedan od najpoznatijih španskih hotela, hotel “Mercer” dizajnirao je čuveni arhitekta Rafael Mone (Rafael Mone) koji je više puta nagrađivan za svoj rad. Izgradnja hotela završena je 2012. godine. Ovaj velelepni kutak ušuškan je u gotičkom kvartu Barselone. Okružen rimskim zidinama i delovima starog grada, koji datiraju još iz prvog veka nove ere, predstavlja jedan od najekskluzivnijih hotela sa pet zvezdica.

Svaka prostorija je izgrađena po visokim standardima, upotpunjuje ih najbolji nameštaj i savremeni, ali i starinski detalji. Suvišno je pomenuti da je svaki apartman opremljen sjajnim uređajima i najnovijim predstavnicima moderne tehnologije. Oni koji su posetili ovaj hotel kažu da je on sam po sebi grad u malom i da se baš iz samog boravka u njemu može naučiti dosta o istoriji grada u kojem je i smešten.

Spavaće sobe su prostrane, boja koja dominira u enterijeru je bela, kupatila predstavljaju prave male oaze za uživanje. Hedonistima su ipak najdraže moderne terase na kojima se mogu sunčati i uživati u sjajnom pogledu na Barselonu.

mercer 02 800x532 Mercer Hotel Barcelona: Kutak za vašu bajku

Dobrodošli u mali raj

mercer 11 800x511 Mercer Hotel Barcelona: Kutak za vašu bajku

Bar u kojem ćete uživati

mercer 21 800x533 Mercer Hotel Barcelona: Kutak za vašu bajku

Za uživanje svim čulima

mercer 26 800x533 Mercer Hotel Barcelona: Kutak za vašu bajku

Bela u enterijeru koja prija

mercer 30 800x533 Mercer Hotel Barcelona: Kutak za vašu bajku

Prostrana kupatila svi volimo

Izvor fotografija: marcerbarcelona.com


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Comments