Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Venera je ušla u znak Riba 3. januara, a tu će se zadržati mesec dana, tačnije, do 3. februara. Ovaj period je odličan za ljubav, jer postoje zaista velike šanse da napokon pronađete ljubav svog života i srodnu dušu sa kojom ćete se skrasiti. Prosto, Venera tako deluje na sve! U ovom periodu su mogućnosti velike da se ostvare sudbonosni susreti, te otvorite četvore oči. Ono što je naročito zanimljivo jeste činjenica da nam Venera u Ribama pomaže da ostvarimo ljubav iz svojih snova i maštanja, a znate i same, takve ljubavi su sve samo ne obične.

Upravo su Ribe te koje u nama bude podsvest i maštu, a u skladu sa njima, Venera stvara slike kojima će ljubav, ali i novac doći u naš život. Nemojte se čuditi ako ovog meseca privučete čuda, naročito ljubav ali i obilje – sve je moguće! Vodeni znaci generalno privlače novac, a kada se u to umešaju i emocije koje donosi Venera, sreća na polju ljubavi i finansija je izvesna.

ljubav 2 Mesec u znaku ljubavi: Šta nam sve donosi Venera u Ribama?

Editors choice