Novac i karijera

Nakon 22. maja bićete veoma zauzeti pregovorima koji vas očekuju na poslovnom planu. Ako radite u medijima ili marketnigu ovo bi trebalo da bude produktivan period koji će doneti mnoge povoljnosti za vas. Važno je da sve poslove koji su vam zaostali rešite do perioda kada je Merkur retrogradan, tačnije do 22. maja.

U mesecu maju važno je da razmišljate kao diplomate i dajete takve odgovore kada ste na sastancima sa poslovnim partnerima. Nemojte biti otvoreni i pružiti svakom ruku kao što inače umete, jer sada nije period u kojem se ta osobina ceni. Savet zlata vredan je “drži prijatelje blizu, neprijatelje još bliže” i pažljivo procenite sve svoje postupke. Ovo je vrlo dobar period za profesionalne sportiste.

888 Mesečni horoskop maj: Rak

Telo i duh

Ono što može biti vaš veliki poblem na kraju ovog meseca jeste lenjost koja vas obuzima. Samokontrola je takođe veliki izazov za vas, tako da potrudite se da sve što zamislite i zacrtate uradite onako kako treba, ali bez odluka donetih na brzinu. Pazite na to koliko alkohola i šećera unosite u organizam u ovom periodu, jer vam to može podići stres na viši nivo.

Zapratite svoj omiljeni magazin na Youtubeu, Instagramu, FacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvori fotografija: www,pinterest.com, dailymail.co.uk

Comments