Ljubav i veze: Na ljubavnom frontu dosta prijateljskih odnosa, ali i neprijateljski nastrojenih. Pazite šta pričate i ne dozvolite da vam je jezik brži od pameti. Ipak, očekuje vas iznenadna sreća. Da li to znači uspeh na ljubavnom planu zavisiće isključivo od vas i na to na šta ste usredsređeni.

Devojke Rakovi će svojim izgledom privući veoma atraktivne, finansijski stabilne muškarce.

440 Mesečni horoskop za jul 2014: Rak

Karijera i novac: Krajem prošlog meseca krenuli ste putem prosperiteta, a to bi moglo značiti da vas očekuje unosniji posao, ali u svakom slučaju pred vama je period pun uspona i padova.

Vrlo je moguće da ćete doživeti probleme na životnom putu, koji se tiču finansija i posla. Fokusiraćete se isključivo na rad i usled negativnih misli, pozitivne će na kraju isplivati na površinu.

Područje biznisa i preduzetništva biće problematično jedino tokom meseca jula, a jedno desetak dana suočavaćete se lice u lice sa problemima i planovima. Razmišljate čak i o otkazu i promeni posla.

Telo i duh: Razmišljate takođe i o promeni svog imidža, ali pride brinete o zdravlju. Ipak, to su neosnovane brige i treba se prepustiti lepom vremenu koje će popraviti vaše raspoloženje. Znači, ne brinite o zdravlju previše. Sve će biti u najboljem redu. Isplanirajte kako da uživate u lepim danima i zabavite se u prirodi.

Savet meseca: Ne treba odjednom juriti dva zeca. Fokusirajte se na ispunjenje samo jednog cilja!

Izvor fotografija: pinterest.com

Violeta Stojanović

Comments