Ljubav i veze:

Škorpije koje su u vezi trebalo bi da se pripaze sukoba sa partnerom. Nemojte reagovati na provokacije i svakodnevna bockanja partnera. Saturn koji je u vašem znaku do jeseni polako popušta, pa se samim tim osećate sve bolje i kao da odjednom opet nove osobe ulaze u vaš život. Nemojte terati od sebe mlađe partnere koji vam se budu udvarali tokom meseca. Opustite se, drage Škorpije, nemojte biti strogi i dajte sebi šansu za jednu slatku avanturu iako možda ta veza zaista nema predispozicju da traje.

279 Mesečni horoskop za jul 2014: Škorpija

Karijera i novac:

Vraćaju vam se polako stari dugovi i novac dolazi preko starije osobe. Ukoliko dugo čekate na posao sredina meseca bi mogla da donese pozitivne vesti od nekoga ko se založio da vam pronađe posao. Dobri odnosi sa autoritetima i starijim kolegama. Nailazite na razumevanje za svoje nove ideje i tokom meseca čeka vas pozitivna realizacija istih.

Zdravlje i telo:

Čuvajte kičmu i zglobove uopšte. Manja zubobolja može zadati problem Škorpijama treće dekade, tako da posetite zubara na vreme.

Savet:

Drage Škorpije, polako sve leže na svoje. Imali ste naporne dve godine, a sada odjednom sve postaje tako lako i bojite se da sanjate. Opustite se i uživajte, avgust će biti još bolji kada Venerica uđe u Raka.

Izvor fotografija: www.pinterest.com

Milica Popović

Comments