Ljubav i veze

Formiraćete nežna prijateljstva i bićete deo grupnih aktivnosti. Baš na taj način, upoznaćete osobu sa kojom ćete imati zajedničke interese. To će vas učiniti srećnim, a vaša veza pretvoriće se u nešto dugotrajno. Ljubavni život biće pun uzbuđenja i strastven više nego ikad. Pokušajte da budete strpljivi u ključnim trenucima i ne dozvolite da vam impulsivnost uništi život.

Miroljubive ste prirode i povezanost sa spoljnim svetom vam godi.

Love couple in bench Mesečni horoskop za maj 2014: Blizanci

Karijera i finansije

Ovog meseca biće izražen osećaj svesti o sopstvenim ograničenjima. Bićete racionalni, zatvoreni i ograničeni, a to čak može da se odnosi na proslavu vašeg rođendana.

Može da dođe do rivaliteta i ljutnje u međuljudskim odnosima. Vreme je da uložite napor i da se maksimalno odgovorno postavite prema poslu. Promene koje napravite u ovom mesecu godiće vam na duge staze. Materijalno, ali i na neki drugi način. Odlično je vreme za zakazivanje intervjua i sastanaka. Jasni ste u izlaganju svojih ideja, a prezentacija će vam ići od ruke.

Telo i duh

Ne dozvolite da se samosažaljevate i ne pokušavajte da rešavate tuđe probleme. Dolazi do mentalne ekspanzije i velikog intelektualnog rasta. Proširićete svoje vidike, ali i naučiti neke nove veštine. Može da se odnosi i na specijalizaciju ili neku informacionu tehnologiju.

Savet meseca

Zainteresujte se za igru i uživanje. Hodajte više, vozite bicikl ili rolere. Bavite se plesom ili nekim sportom kako bi se vaš metabolizam ubrzao.


Violeta Stojanović

Comments