Ljubav i veze

Kada je reč o zauzetim Ribama, ženski pripadnici znaka trebalo bi da preispitaju u kojoj meri njihov odnos sa ocem utiče na njihov odnos sa partnerom. Ovo je jako važno za razmatranje, jer u odnosu na to kakav odnos imamo sa ocem, takve muškarce i biramo. Čak i ako se ovog meseca dese neki problemi sa partnerom, ovaj momenat će biti jako važan. Ovog meseca ćete biti suočeni sa obrascima koji se ponavljaju – ono što je ranije bilo problem u ljubavi, moguće je da će biti ponovo. Nemojte da očekujete da će neko odlučiti umesto vas ili vaš problem rešiti umesto vas. Budite sami svoji heroji i sredite svoj ljubavni život onako kako vama odgovara i izgradite nove obrasce sa kojima ćete biti zadovoljni.

Ukoliko ste slobodni, interesujete se za osobu koja, prema ocenama vama bitnih ljudi, baš i nije za vas. Vama je trenutno jako bitna podrška okoline te ćete biti razapeti između ljubavi i porodice. Ovo baš i nije povoljan period za početak nove veze, ali ipak, vodite se svojim osećanjima. Ako ste vi srećni, ne obraćajte pažnju na prepreke.

ribe 1 Mesečni horoskop za novembar 2016: Ribe

Na narednim stranama vidite šta vas očekuje u novembru u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

trans Mesečni horoskop za novembar 2016: Ribetrans Mesečni horoskop za novembar 2016: Ribetrans Mesečni horoskop za novembar 2016: Ribetrans Mesečni horoskop za novembar 2016: Ribetrans Mesečni horoskop za novembar 2016: Ribetrans Mesečni horoskop za novembar 2016: Ribe
Comments