Ljubav i veze

Rakovi spremite se! Novembar će biti najstrastveniji mesec u ovoj godini za vas. Vreme je da počnete da uživate u telesnim zadovoljstvima, da iskusite nove avanture ili probudite stare veze. Iako vam je ovaj mesec prepun erotike, strasti i čulnih zadovoljstava, pazite se konflikata i izliva besa, koji su takođe mogući.

strast1 Mesečni horoskop za novembar: Rak

Novac i karijera

Ovo je mesec u kojem bi trebalo da pokrenete sve svoje kreativno-umetničke potencijale i da radite sve ono što izražava vašu ekspresivnost, harizmu i stav. Prve dve nedelje novembra će biti posebno pogodne za promociju, pokretanje nekog posla ili njegovu prezentaciju. Ovaj period će biti uspešan i za one koji rade u oblasti zabave i sporta. U ovom mesecu biće puno takmičenja razne vrste, ali ne brinite, šanse za pobedu su na vašoj strani.

Telo i duh

Bićete u dobroj formi i preplavljeni energijom koju ćete morati da potrošite na neki način. Plivanje, šetnja i vežbanje su ono što vam se preporučuje. Naravno i seks! Sve to će vam pomoći da iskoristite višak energije, ali i da se oslobodite stresa. Drugi deo novembra bi Rakovima mogao da bude pogodan za otpočinjanje dijete, ili nekog kozmetičkog tretmana.

Savet

Smanjite troškove i ne jurite za rasprodajama, možete puno da potrošite!

Olivera Denčić

Comments