Ljubav i veze

U prethodnom periodu su se po vašoj glavi motala brojna pitanja koja vi i dalje niste rešili. Ipak, u oktobru definitivno važi ono – sad ili nikad. Upravo u ovom periodu ćete imati prilike da napokon razgovarate sa partnerom o svemu što vas je mučilo prethodnih nedelja. Osećaćete da napokon imate snage da to što vam je na umu i usmeno izrazite. Bićete u stanju da konstruktivno razgovarate sa partnerom, bez potrebe da ga vređate i povređujete. Zato ovo i jeste period kada je dobro da razgovarate o budućnosti vaše veze i, generalno, u kom pravcu će se vaš odnos razvijati.

U suštini, ovo je jedan dinamičan period i sigurno vam neće biti dosadno, bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. Suština ovog perioda, kada je u pitanju ljubav, jeste komunikacija i otvoren razgovor o svemu. Ovo može unaprediti čak i vaš seksualni život.

Slobodne Vage će verovatno to i ostati i ovog meseca ukoliko ne pronađu nekoga ko će im zaista odgovarati. Vi jednostavno ne želite da trošite vreme na nešto što nema perspektivu. Zbog toga ćete možda nekome delovati hladno i neprijatno.

mesecni horoskop 4 Mesečni horoskop za oktobar 2016: Vaga

Na narednim stranama vidite šta vas očekuje u oktobru u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Comments