Ljubav i veze

Ovog meseca ste izolovani od sveta kroz romantiku. Pale su vam ponovo na oči “roze naočare” i svet je ponovo prelep. Svaki sekund će biti ispunjen romantičnim trenucima koji će vam davati snagu i inspirisati vas na mnogo načina.

Za one koji su u vezi sledi fantastičan mesec. Partner ne može da prestane da bude opčinjen sa tobom i tvojom energijom i teško mu pada odvajanje, što može da ti bude naporno inače, ali ne i ovog meseca. Ovo je jedan jako lep uvod gde je prosto glupo ne iskoristiti situaciju i ne pričati o vašoj zajedničkoj budućnosti koja je mnogo bliže nego što ti se čini. Nemojte se ustručavati da probate nove stvari kad ugasite svetla u sobi, možete se oboje prijatno iznenaditi.

Slobodne Device mogu da očekuju pažnju nekoga na koga su ne tako davno bacile oko, a iznenadićeš se kada shvatiš da se i tom nekom ti isto sviđaš. U najgorem slučaju uživaćeš u nekoliko dejtova koji će ti jako prijati, a to i nije tako loše zar ne? Ljubavni život ti nije bio jača strana nekoliko prethodnih meseci.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za oktobar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Comments