Ljubav i veze

U oktobru je potrebno da veće početkom meseca staviš tuđe potrebe ispred svojih i da svoj ego ostaviš po strani. Nebitno da li je u pitanju partner ili neko tebi jako blizak, sama činjenica da tuđe potrebe stavljaš ispred svojih kreira emotivnu konekciju koja će ti sigurno prijati.

Ukoliko se posvetiš partneru, potrudi se da napraviš neku vrstu iznenađenja. Nešto u čemu će prvenstveno tvoj partner da uživa, pa tek onda ti. Uhvati se za neku najromantičniju moguću ideju i potrudi se da je realizuješ što je pre moguće. Time što se posvećuješ na ovaj način partneru, otvaraš sama sebi vrata za nove stvari i kreiraš ponovo magiju u vašem odnosu.

Slobodni Lavovi bi takođe mogli da se posvete na ovaj način nekome, pa čak iako je to samo simpatija. Sebe otvaraš onda na najbolje moguće načine i dokazuješ sebi i svima ostalima da si spremna za nove ljubavne pobede, koje ti sigurno slede već krajem meseca.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za oktobar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Comments