Ljubav i veze

Za one koji su u vezi, preživljavate oboje prilagođavanje velikim promenama koje ste primenili na vaš ljubavni život i za to je potrebno vremena. Ne zadržavajte vaše emocije u sebi, nego ih iznesite partneru, naročito ako se iste tiču njega. O svemu treba otvoreno da razgovarate, a romantika će doći brzo nazad u tvoj ljubavni život. Ne treba da se osećaš loše ako ona trenutno nije par dana prisutna, to je samo nastao takav period i to ne treba da te brine. Druga polovina meseca je rezervisana za uživanje sa partnerom.

Slobodne Vage imaju priliku da upoznaju na najčudniji mogući način nekoga ko će ti se mnogo dopasti. Iako sama ne znaš šta je to u pitanju, saznaćeš brzo. Poznato ti je sada već da su te generalno u ljubavnom životu neobične situacije uvek vodile ka velikim ljubavima. Tako da – strpljenje. Iako ti teško pada da budeš strpljiva, jednostavno moraš da izdržiš još malo.

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za oktobar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Comments