Ljubav i veze

Slobodne Vodolije treba da za početak iskontrolišu svoje finansije koje su u velikom problemu jer one žele da novcem impresioniraju svog partnera. Nema potrebe za preskupim večerama, novim poklonom koji je jako skup, kao ni za bespotrebnim troškovima koje praviš jer u principu želiš samo da se uvučeš partneru još više pod kožu. Less is more – to treba da ti je moto ovog meseca. Imaćeš ove nagone za trošenjem već na početku meseca, samo ih izignoriši. Nije trenutak da trošiš.

Vodolije u vezi bi za promenu mogle da počnu da slušaju šta im partner govori, bez da prevrću očima na svaku rečenicu, naročito kada im partner nešto jako iskreno priča. Premorena si i nisi raspoložena za još jednu raspravu, ali ako ti je stalo prvenstveno do tebe, pa onda do partnera, napravićeš to malo truda koji je potreban da saslušaš nekoga i rešiti problem izuzetno brzo. Za Vodolije je ovaj mesec fokus na strpljenju i komunikaciji. 

Na narednim stranama pročitaj šta ti horoskop predviđa za oktobar u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Comments