Ljubav i veze: Ribama će septembar jako prijati za ljubav. Slobodnim predstavnicima sledi upoznavanje vrlo zanimljivog, inteligentnog i muškarca koji obećava. Iskoristite prvi deo meseca koji je kao povoljan za vas. Ljubav dolazi na poslu, pa tako se možete zaljubiti u poslovnog partnera sa kojim idete na sastanak ili novog kolegi koji dolazi u kolektiv. Ukoliko ste u vezi ili braku upravo taj poslovni partner može uneti raskol u vašem postojećem odnosu, pa tako budite obazrive drage Ribe i nemojte se upuštati u veze koje nemaju perspektivu.

Mesečni horoksop za septembar Ribe Mesečni horoskop za septembar: Ribe

Novac i karijera: Ukoliko se bavite kreativnim poslom ovo može biti savršen period. Lepo se osećate na poslu i prija vam atmosfera. Radite sa puno elana i ni jedan poslovni zadatak vam ne pada teško.

Telo i duh: Vremenske promene jako utiču na Ribe i nikako im ne prijaju. Pa su tako nesanica, neraspoloženje i melanholija dominirajuća raspoloženja u narednom periodu.

Savet meseca: Družite se sa prijateljima, provodite što manje vremena sami kod kuće i raširenih ruku dočekajte oktobar koji obećava!

Milica Popović

Comments