Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Ljubav i veze

Ovog meseca vas očekuje “zatezanje” odnosa sa partnerom i vrlo je moguće da će doći do neočekivanih rasprava. Ništa od ovoga se neće desiti ukoliko međusobno komunicirate i jasno znate na čemu ste jedno sa drugim. U vezi je komunikacija uvek najvažnija i kako biste nastavili da se slažete bitno je da se oko svih planova dogovorite kako biste oboje bili saglasni sa tim. Osim toga, moguće je da ćete se suočiti sa još jednim izazovom, a to je razdvojenost. Neko od vas će verovatno morati da putuje zbog posla, ali to što se duže vreme nećete videti, shvatite kao mogućnost da ojačate svoju vezu.

Slobodne Vage će, čini se, uživati više nego obično ovog meseca i biće raspoložene za zabavu, druženja i flert. Bićete čak pomalo i romantični. Moguće je da ćete započeti novu vezu, ali budite spremni na to da ona možda neće ići u pravcu u kome želite da ide. Ovog meseca ćete biti prilično nezasiti kada je ljubav u pitanju, ali tim svojim napadnim ponašanjem samo možete uplašiti potencijalnog partnera. Vodite se svojim osećanjima, ali pazite da ne preterujete i ne brzate.

horoskop 3 Mesečni horoskop za septembar: Vaga

Na narednim stranama vidite šta vas očekuje u septembru u oblasti novca i karijere, kao i na aspektu tela i duha.

Editors choice