Čuveni modni, ali i humanitarni događaj Met Gala održava se svake godine u Metropoliten muzeju u Njujorku, a ukoliko ste pozvani – znajte da ste izuzetno privilegovani. Upravo zato sve poznate ličnosti jako dugo i pažljivo biraju svoje toalete, a uloženi trud se svakako vidi na crvenom tepihu. Ovogodišnja tema ticala se mode u doba tehnologije pa su tako predstavljene kreacije bile veoma zanimljive i originalne. Ali, osim nesvakidašnjih haljina, poznate dame su “prošetale” i odlične frizure i makeup, a mi vam predstavljamo neka od najlepših beauty izdanja.

Amandla Stenberg je svoju loknastu, neukrotivu kosu ukrasila zanimljivim srebrnim rajfom, ali je svakako i ogrlica bila ta koja je privlačila pažnju. Kada je reč o načinu šminkanja, prirodni “no makeup” stil je bio njen izbor. Sa druge strane, Bijonse je želela malo dramatičniji look, pa je tako odabrala upadljivi smokey eyes. Ruž u boji kože i svedena, ravno isfenirana kosa dali su pevačici dozu elegancije i ženstvenosti.

mg1 Met Gala 2016: BEAUTY izdanja sa crvenog tepiha

Zlatne obrve? Zašto da ne! Ako pitate Lili Aldridž, ovakav “otkačeni” makeup je njena topla preporuka. A zaista se odlično slaže sa svedenom, “zalizanom” kosom, zar ne? Sasvim suprotno, ali ipak na sličan način doterala se i Kristen Stjuart koja je umesto zlatne, odabrala srebrnu nijansu senke, a simpatičan paž ponela je “divlje” i slobodno.

mg2 Met Gala 2016: BEAUTY izdanja sa crvenog tepiha

Iako je mnoge iznenadila ofarbavši svoju prirodnu plavu kosu, mora se priznati da i ova “ledena” nijansa odlično pristaje Tejlor Svift. Uz gothic šminku nama se čini da izgleda savršeno! Sijera je sve prisutne na Met Gala večeri iznenadila efektnom frizurom u srebrnim nijansama koja je savršeno odgovarala zadatoj temi. Uz takvu frizuru, svedenija šminka bila je pravi izbor.

mg3 Met Gala 2016: BEAUTY izdanja sa crvenog tepiha
Comments