Čini se da Met Gala bal nikada pre nije pokazao toliko raznolikosti, toliko genijalnih, ali i manje uspešnih stajlinga, toliko izdanja koja su učinila da zurite u njih otvorenih usta ne znajući da li doživljavate šok od lepote ili od užasa. Met Gala je ove godine bila tako šarenolika da su mnogi počeli da komentarišu da je postala, jednostavno, đubre.

Bilo kako bilo, ako zanemarimo modna izdanja koja su bila neka sjajna, neka manje sjajna, beauty izdanja koja su poznate lepotice prošetale crvenim tepihom daleko su lepša i inspirativnija. O da, dobile smo nove trendove koje ćemo obožavati ovog proleća i leta!

Bela Hadid možda jeste šetala u provokativnom, skoro pa providnom kombinezonu, ali zato je ovakvo efektno izdanje “smirila” svedenom šminkom koja je istakla njenu prirodnu lepotu. I da, za ovu priliku je odabrala i novu, modernu frizuru! Kladimo se da The Weekend-u nije bilo svejedno kada ju je ugledao!

bela hadid Met Gala 2017: Beauty izdanja koja su privukla najviše pažnje

Džidži Hadid je izgledala prosto prelepo! Efektna, a pomalo messy frizura na njoj izgleda tako šik, a dramatic eyeliner učinio je da izgleda zavodljivo i egzotično. Svaka čast, Džidži! Ovo je dokaz da iz godine u godinu ova lepotica napreduje kada je reč o izdanju za crveni tepih.

dzidzi hadid Met Gala 2017: Beauty izdanja koja su privukla najviše pažnje

Kajli Džener je takođe odabrala minimalizam kada je šminka u pitanju, ali je zato svoj look upotpunila plavom, gotovo belom perikom. Njena kosa je izgledala još i upečatljivije uz “jake”, tamne obrve.

kajli dzener Met Gala 2017: Beauty izdanja koja su privukla najviše pažnje

Kara Delevinj je bila poznata po prelepoj plavoj kosi, a onda je zbog uloge morala da obrije glavu. No, ona je ovo shvatila kao izazov i dosetila se – ofarbaće glavu u srebrno i nalepiti cirkone. Šljokice po celom telu su pratile celokupan look, a Kara je izgledala poput – vanzemaljca! Doduše, lepog vanzemaljca!

kara delevinj Met Gala 2017: Beauty izdanja koja su privukla najviše pažnje

Kejt Hadson sada ima skoro pa belu kosu, ali što se nas tiče – odlično joj stoji! Note to ourselves: platinasto plava, skoro bela kosa je top trend ove sezone!

kejt hadson Met Gala 2017: Beauty izdanja koja su privukla najviše pažnje
Comments