Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Dizajner i umetnik Majkl Stolvorti (Michael Stolworthy) sa završenom školom za napredne tehnike organskog modeliranja, 3D animaciju, medije i hortikulturu predstavlja pravi primer multikreativne osobe koja naglašava ono industrijsko u industrijskom dizajnu.

Stolvorti je proveo deceniju tražeći i formirajući svoje kreativne veštine kroz razne poslove. Kao art direktor postprodukcije, kreativni direktor za korporativne događaje i multimedijalni umetnik imao je priliku da sarađuje sa klijentima kao što su Oprah, Paramount i Samsung, gde je prikupio veliko iskustvo i inspiraciju. Upravo ovaj spoj odličnog obrazovanja i velikog iskustva čini ga jednim od najinteresantnijih umetnika današnjice, o čemu svedoče i brojne nagrade koje je osvojio.

Njegova poslednja dela inspirisali su luksuzni restorani i barovi Las Vegasa, u kome je studirao. Stolice koje je dizajnirao predstavljaju, iako su pomalo hladne i jednostavne, idealan komad nameštaja za moderan dom, ali i noćni klub, bar ili restoran.


Nikola Trajković je inženjer, pustolov i urbani kreativac. Zakleti Dorćolac koji najviše voli da živi svuda po malo. Život u Parizu i Istanbulu obogatio je način na koji doživljava modu.

Editors choice