Ahh kako opstati i održati glavu iznad “površine vode” u moru trendova?! Večito pitanje, znamo. Svaki dan čini se da modni stručnjaci smišljaju nešto novo, a ako nije dovoljno što pratimo njih i njihove savete, tu su i modni influenseri koji čini se imaju neka svoja modna pravila. Dovoljno da te zaboli glava, zar ne?

Zato smo mi tu da posmatramo i glumimo “njuškala” umesto tebe i primetimo nove mikro trendove, koji još nisu “uzeli maha”, ali će sigurno postati vrlo popularni – vrlo brzo. 

Tako smo proteklih nedelja primetil da se fashion komadi sa providnim detaljima sve više “pojavljuju” kako na našem Insta-feedu, tako i u stvarnom životu. Dokaz možeš pronaći ovde i ovde. Suknje, bluze, torbe – što bi se reklo – take your pick!

avagardia 5 Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super moderno!

Možda ti na prvi pogled deluje kao nešto što što si već videla, ali ovaj detalj može čak i svedenu, jednostavnu kombinaciju učiniti vrlo šik i prefinjenom, i sve samo ne dosadnom! Možeš je nositi na posao, ali i za bilo koju drugu poslovnu, a malo svečeniju priliku – poput poslovnog koktela, recimo.

Ovoga puta izabrali smo BYOUNG bluzu sa providnim rukavima i zajedno sa Sarom Jovanović, odlučili da ti pokažemo kako da i sama uneseš ovaj mikro trend u svoje stylish dane!

avagardia 1 Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super moderno!

Posebno nam se dopada to što rukavi imaju simetrične šare – još jedan trend koji je ove sezone popularan! Ova bluza je tako idealna za dane kada je vreme promenljivo tako da su jutra malo hladnija, a tek kasnije temperatura bude viša – jakna ti dakle neće biti potrebna!

avagardia 2 Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super moderno!

Bluzu smo uparili sa sivom LTB suknjom A-kroja. Ova silueta i kroj su jednostavni za stilizovanje, a dobro izgledaju na svakoj figuri! Mašna na struku kao poseban detalj dodatno ističe struk i daje onaj damski momenat celom autfitu.

avagardia 4 Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super moderno!

Aksesoari su naravno ključni momenat svakog autfita! Kako bismo ovu kombinaciju učinili interesantnijom, birali smo Doca clutch torbicu pastelno tirkizne boje i glam naočare za sunce.

Čak i klasične cipele na štiklu mogu izgledati moderno. Dovoljno je da izabereš Capelli Rossi model sa modernom chunky štiklom – em što ćeš izgledati ultra moderno, biće ti i udobno.

avagardia 3 Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super moderno!

Ceo autfit Sare Jovanović možeš pronaći Avangardia u  i Avangardia shoes maloprodajnim objektima u Srbiji, dok se u Beogradu njihova radnja nalazi u Bulevaru kralja Aleksandra 98. Njihov sajt možeš posetiti na www.avangardia.rs, a ne zaboravi da ih zapratiš i na Facebook-u i Instagram-u.

Comments