Verovatno se može reći da su do sada skoro svi trendovi za sezonu proleće/leto 2019. dobro poznati. Iako na ovakvim klimatskim uslovima još uvek ne deluje kao da treba da mislimo o tome šta ćemo nositi na leto jer, sa ove tačke gledišta, to će biti roze bunda, ipak treba razmišljati i o tome jer ćeš se veoma brzo (nadamo se svi) posvetiti tome i izvaditi kompletnu letnju garderobu spremnu za predstojeće leto.

Veoma je teško ostati u toku sa svime što se dešava pored invazije crvenih tepiha, zato hajde malo da se osvrnemo i na svakodnevne stvari koje ćeš poželeti da imaš u svom ormaru.

U nastavku otkrij koje stvari bi trebalo da imaš u svom vlasništvu kako bi ovog leta bila spremna na svaku situaciju, nebitno da li je u pitanju plaža, najobičnija kafa u gradu ili čak izlazak. U svim prilikama možeš biti jako lako stylish, te ti približavamo čak četiri stvari koje treba da razmotriš i uzmeš kako bi upotpunila svoj ormar.

Pleteni šešir sa trakom

Ovo je nešto što možeš da napraviš i sama kod kuće! Treba ti običan pleteni šešir i parče materijala koje vežeš u mašnu i spremna si. Pleteni šešir je nešto što dugi niz godina nismo videli, a da je mnogo dobro iskombinovan uz neki dobar outift. Na neki način je i vreme da se vrati na velika vrata i bude najzanimljiviji aksesoar ovog leta. Sigurno će biti glavni aksesoar za svaku plažu, gde god da letuješ. Pritom, zaštita od sunca da ne izgoriš je dodatni plus!

Organza topovi

Iako i dalje deluje kao da nije vreme za organza vrstu topa, nego da još treba da nosimo džempere, ovi topovi su nešto što će vladati letom. Napravljen od providnog materijala, uglavnom sa puffy rukavima, lako se kombinuje sa svakim odevnim predmetom. Nebitno da li su u pitanju farke, haljina, tregerice, na njih dodaš običnu majicu, preko nje organza top i you’re good to go. Interesantno je mnogo što ovi topovi mogu da se ponesu i u toku dana, ali se lako mogu transformisati i u komad za večernji izlazak.

Comments