Huawei Consumer Business Group (BG) danas je predstavila prvu limitiranu seriju satova za čiji dizajn se pobrinuo renomirani italijanski kreator Barnaba Fornasetti. Ovaj poklon, koji su dobili gosti žurke povodom desetogodišnjice postojanja kineskog “Vogue”-a, označava saradnju kompanije Huawei, kineskog ‘Vogue’-a i brenda Fornasetti koja predstavlja spoj umetnosti, dizajna i moderne tehnologije.

Sat za čiji se dizajn pobrinuo Fornasetti omogućava korisnicima da ostanu povezani gde god da se nalaze, jer ih obaveštava o pozivima, porukama i mejlovima koji im stižu.

Ekskluzivan Fornasetti dizajn uključuje legendarni Fornasetti “Tema e Variazioni” motiv, sa kaišom i kutijom u “Malahit” nijansi zelene, zaštitnim znakom Fornasetti-a. Na kutiji se, takođe, nalazi i prepoznatljiva Fornasetti ključaonica.

Premium sat kombinuje vanvremenski estetski dizajn sa pametnom tehnologijom.

Fornasetti za Huawei 1 Spektakularni završetak Nedelje mode u Milanu limitirana serija Huawei sata za goste Vogue žurke

Ova limitirana serija satova, sponzorisana od strane kompanije Huawei, dostupna je isključivo kao poklon za goste proslave deset godina postojanja kineskog ‘Vogue’-a, kojom je obeleženo zatvaranje Nedelje mode u Milanu. Svetski poznat modni fotograf Mario Testino i supermodeli Karlie Kloss i Sean O’Pry koji se nalaze u reklamnoj kampanji za Huawei sat, takođe će se naći među zvanicama ekskluzine proslave.

Istovremeno sa premijernim prikazivanjem sata koji je dizajnirao Fornasetti za kineski ‘Vogue’, Huawei predstavlja i platformu pod nazivom ‘Design Powered By Huawei’ design koja će omogućiti dizajnerima i umetnicima da izlažu svoje kreacije putem sajta. Huawei sa uzbuđenjem čeka da vidi šta dizajnerska zajednica ima da ponudi, bilo da se radi o kreiranju dizajnerskih rešenja za postojeće proizvode kao što je sat, ili za buduće proizvode kao što su pametni telefoni ili pametni satovi budućnosti.

Estetika klasičnog dizajna i moderne tehnologije

Izgrađeni od sofisticiranih materijala, sva izdanja Huawei satova odlikuje kružni AMOLED ekran osetljiv na dodir prečnika 1.4 inča, koji je presvučen safirnim staklom otpornim na ogrebotine (ovo staklo omiljeno je i među čuvenim Švajcarskim sajdžijama) i uokviren ramom od nerđajućeg čelika.

Ciferblat je izgrađen od safira otpornog na ogrebotine i veličine je 42 mm, što je standardna dimenzija ručnih satova.

Ovaj sat sa mogućnošću preuzimanja, podrškom za offline slušanje muzike i Bluetooth konekcijom za bežičnu upotrebu slušalice savršen je partner za trčanje. Senzor za merenje otkucaja srca i 6-Axis senzor za kretanje mogu da prate aktivnosti trčanja, šetanja i penjanja uz stepenice.

Comments