Nova Avon Sport kolekcija, koja obuhvata tri linije mirisa za muškarce i proizvode za negu tela i kose, pojaviće se u prodaji krajem maja ove godine u svim Avon brošurama.

Kompanija Avon i poznati glumac Miloš Biković uspostavili su uspešnu poslovnu saradnju. Popularni glumac će ove godine krasiti brošure i reklamne kampanje kompanije Avon za Srbiju. Miloševa harizma, snažan intelekt, muževnost u kombinaciji sa šarmom večitog dečaka, samo su neke od osobina koje su doprinele ovoj zajedničkoj saradnji.

112 Miloš Biković postao zaštitno lice Avon Sport kolekcije

Miloš će biti zaštitno lice Avon Sport kolekcije, koja obuhvata tri linije mirisa za muškarce i proizvode za negu tela i kose. Dynamic fresh, na bazi citrusa, koji osvežava i revitalizuje, stvoren je za dinamične muškarce, koji vole da su uvek puni energije i u pokretu. Intense focus će se dopasti svim zavodnicima, samouverenim i sigurnim u sebe, koji ne prezaju da načine prvi korak. Za muškarce koji vole akciju i svom snagom hrle ka ciljevima, tu je Action kick linija proizvoda, koja će istaći njihovu hrabrost i nezavisnost i podstaći ih da postavljaju sebi još veće izazove.

33 Miloš Biković postao zaštitno lice Avon Sport kolekcije

“Prema kompaniji Avon zaista imam veliko poštovanje i veoma sam počastvovan što su baš mene odabrali za ambasadora Avon Sport linije mirisa za muškarce u Srbiji. Avon je kompanija koja se najčešće vezuje za žene, zbog svoje dugoročne posvećenosti pripadnicama lepšeg pola, i intenzivnim zalaganjem za bolje zdravlje i zaštitu žena svuda u svetu organizovanjem kampanje protiv raka dojke i nasilja u porodici. Međutim, ova kompanija podjednako brine i o muškarcima, svojim energičnim linijama mirisa i kvalitetnim proizvodima za negu tela. Avon Sport kolekcija je stvorena za mlade, dinamične muškarce koji znaju šta žele, zato mi je imponovalo to što sam ja njihov izbor. Nedavno snimanje u Varšavi bilo je veoma zabavno i divno iskustvo. Oduševljen sam zajedničkom saradnjom, kao i osećajem koji me prati kada stavim svoj omiljeni Avon Sport miris”, izjavio je Miloš.

Sa samo 26 godina, ovaj mladi glumac već je uspeo da izgradi zavidnu reputaciju i uspešno otvori vrata na putu ka sigurnom svetskom uspehu. Pored, sada već slavnog, angažmana u oba dela jednog od najgledanijih domaćih filmova, “Montevideo, Bog te video!”, njegovo pojavljivanje se očekuje i u najnovijem ostvarenju Nikite Mihalkova. Odlučnost, samouverenost, energija i harizma. To je Miloš Biković. Baš kao i Avon Sport.

42 Miloš Biković postao zaštitno lice Avon Sport kolekcije

O kompaniji Avon

Avon, kompanija za žene, jedna je od vodećih kompanija u industriji kozmetike, sa godišnjim prihodom od 10 milijardi dolara. Kao jedna od najvećih svetskih kompanija direktne prodaje, Avon nudi svoje proizvode ženama u više od 100 zemalja i ima oko 6,4 miliona nezavisnih Avon Dama. Avon proizvodna linija uključuje kozmetičke, ali i modne i proizvode za kuću, a neki od najpoznatijih brendova su Avon Color, Anew, Skin-So-Soft, Advance Techniques i Solutions. Tokom 2011. godine Avon je svrstan među najbolje svetske brendove u Interbrand izveštaju najboljih i najvrednijih globalnih brendova. Za više informacija, posetite stranicu www.avon.rs.

Comments